Keyware


Persmededeling Jaarcommuniqué Keyware Technologies

Brussel, België 25 maart 2004 - De vennootschap deelt mee dat zij de relevante informatie met betrekking tot de Gewone en Buitengewone Algemene Vergadering van 26 maart 2004 niet tijdig heeft kunnen overmaken aan de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen (CBFA) in het kader van de door de CBFA opgelegde a priori controle en dat deze stukken nog niet werden goedgekeurd in het kader van deze procedure.

Om die reden zal de vennootschap aan voormelde Gewone en Buitengewone Algemene vergadering voorstellen de beslissingen over alle agendapunten van beide vergaderingen te verdagen naar een latere vergadering die de vennootschap verwacht samen te roepen voor eind april, in functie van o.m. de beschikbaarheid van de relevante informatie.

Over Keyware
Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is bschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:
Mr. S. Vandervelde
President & CEO
Tel: +32 (0)2 346.25.23
svandervelde@keyware.com

copyright © 2003 Keyware