Ingezonden persbericht


Persbericht

Carel Bal nieuwe General Manager ALD Automotive Nederland

Hoofddorp, 25 maart 2004 - ALD Automotive heeft Carel Bal (49) benoemd tot General Manager van ALD Automotive Nederland. Carel Bal maakt als financieel directeur sinds 2001 deel uit van het managementteam de directie van de in Hoofddorp gevestigde leasemaatschappij. Als General Manager is hij nu verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het succesvolle merk ALD Automotive in Nederland.

Carel Bal heeft voordat hij in dienst trad bij ALD Automotive uitgebreide ervaring opgedaan in verschillende directieteams. Zo was hij in de voorafgaande tien jaar financieel directeur van Donnelley Language Solutions, Lease Management Services, Exterre en SQL Systems.. in de periode 1995-2001 en Hij initieerde in die periode diverse strategische veranderingen en hield zich bezig met een versterking van de positie van de onderneming door middel van o.a. acquisities. Bij ALD Automotive was hij onder meer verantwoordelijk voor de herstructurering van diverse bedrijfsprocessen die hebben geleid tot belangrijke productiviteit- en serviceverbeteringen. en hield zich bezig

Carel Bal volgt Ray Uiterwaal op die onder meer verantwoordelijk was voor de succesvolle ombouw ombouwvergang van het merk Hertz Lease naar ALD Automotive in maart 2003.


. - Einde persbericht -

ALD Automotive is gespecialiseerd in Operational Leasing en Fleet Management. Met 500.000 voertuigen en 3.000 werknemers in 1920 landen, behoort ALD Automotive tot de top drie van grootste autoleasemaatschappijen binnen Europa. ALD Automotive is onderdeel van de Franse bankiersgroep Société Générale.

Voor meer persinformatie :
Lonneke van der Horst, Marketing Manager
Telefoon: +31 (0)23 - 569 44 44
E-mail: lonneke.vanderhorst@aldautomotive.com


---- --