Nationaal Actieplan Seksueel Misbruik Kinderen

Vrijdag 26 maart tot en met zondag 28 maart 2004

Mijn kind is seksueel misbruikt...en waar blijf ik nu als moeder?

Je weet het nog als de dag van gisteren. Het verhaal van je kind sloeg in als een bom. Misbruikt door je partner, je eigen familie of door een onbekende. Daar zijn geen woorden voor, het is weerzinwekkend. Zoiets gebeurt toch alleen ver weg, bij anderen, niet bij jou.

In een klap ligt heel je leven aan gruzelementen en worden alle verbanden uit elkaar gerukt. Is het mogelijk daar nog ooit bovenop te komen, om toch weer iets van leven op te bouwen? Geen simpele opgave, haast onbegonnen werk. En toch moet je er als moeder iets mee, om zelf niet ten onder te gaan. Met wie kun je daar beter over praten dan met lotgenoten. Je kunt elkaar ondersteunen bij de verwerking van het proces en bemoedigen om een uitweg te zoeken. Omdat je elkaar niet alleen in woorden, maar juist in de beleving zo goed verstaat. Omdat je allemaal in hetzelfde stuurloze schuitje zit.

Daarom bieden wij vrouwen, die moeder zijn van seksueel misbruikte kinderen, de gelegenheid elkaar in een weekend te ontmoeten. Om de opgedane positieve en negatieve ervaringen op de weg 'eruit' te kunnen delen en zo samen te zoeken naar mogelijkheden om die weg meer begaanbaar te maken.

Wie zich hierdoor aangesproken voelt is van harte welkom.
* Locatie: Het Abdijhuis, Heeswijk

* Begeleiding: Cobi Voskuilen en Jeannette van Hoesel
* Prijs: A 130 B 116 C 100 Ann Fonds 14,- (prijs is afhankelijk van inkomen)

* Meer informatie: Abdijhuis, postbus 64, 5473 ZH Heeswijk
* Telefoon: 0413 - 29 31 45

* E-mail: info@abdijhuis.nl

* Internet: www.abdijhuis.nl

---


---

Laatst gewijzigd: 14-11-2003