Raad van State agenda


Voorjaarsconcert
Op 26 maart 2004 om 20.15 uur presenteert de Stichting Muziek in de Gotische zaal een gezamenlijk concert van Astrid in t Veld, accordeon en Gert Oost, organist. Met als titel:

Van Tangos en Toccatas

Astrid in 't Veld en Gert Oost ontmoeten elkaar muzikaal met tango's en toccata's. Let wel: Dé bekende Toccata in d van Bach hoort u deze keer niet op orgel maar op accordeon! En de eerste tango op het programma klinkt vanuit het Bätz-orgel: een originele tango voor orgel geschreven door de Franse organist Guy Bovet. Beide instrumenten klinken ook samen, in klassieke en eigentijdse composities. Speciaal voor deze gelegenheid schreef Gert Oost een nieuw werk: Toccata, tango triste e Fuga moderato voor orgel en accordeon. Wellicht wordt de tango ook gedanst!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal op de avond van het concert. De zaal is open vanaf 19.30 uur. U kunt ook op werkdagen kaarten telefonisch reserveren bij de contactpersoon van de Stichting Muziek in de Gotische zaal bij de Raad van State 070 426 4426. De toegangsprijs is 10,- of met kortingspassen (CJP/65+) 8,-.

Datum: vrijdag 26 maart 2004