Nighttown Rotterdam

VR 26.03 80'S VERANTWOORD (G)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Nighttown pakt 26 maart weer eens uit met een unieke jaren '80 dansavond. Deze eerste editie van 80's Verantwoord staat garant voor een audiovisueel spektakel onder leiding van de 7 Inch Twins. En als er iemand voor een feestje kan zorgen, zijn zij het wel.

De 7 Inch Twins sjouwen vrijwel alle vinyl-singeltjes die in de jaren '80 populair waren mee naar Nighttown. Bezoekers kunnen vooraf verzoekjes indienen per e-mail (verzoekjes@eighties-verantwoord.nl). Via een computerscherm dat in de zaal hangt zijn de verzoekjes die op de avond zelf gedaan worden door iedereen te volgen. Dat geeft anderen weer inspiratie om zelf ook een request te doen. Het illustere dj-duo zal zich dus wederom drie slagen in de rondte moeten werken om de platenkoffers overzichtelijk en de dansvloer vol te houden.

80's Verantwoord is een unieke jaren '80 dansavond, omdat het meer biedt dan muziek alleen. Zo verzorgt het productieteam Triomf een typische jaren '80 entourage. De VJ's bewerken, mixen en projecteren met behulp van meerdere beamers live-beelden, videoclips en ander beeldmateriaal uit de jaren '80. Verder staan er een racebaan en een batterij aan spelcomputers (Pacman, Pong, etc) waar bezoekers gratis gebruik van kunnen maken. Een styliste tovert bezoekers om tot iconen uit de jaren '80 en twee dansers verzorgen een speciale act. Need we say more?

VR 26.03 80's Verantwoord
Aanvang 24.00 uur
EUR 10,-

www.nighttown.nl / www.eighties-verantwoord.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl


---- --