Gemeente Hulst


Persbericht - 11.03.2004

Boomfeestdag 2004

Op woensdag 26 maart 2003 vindt de Nationale Boomfeestdag plaats. Ook dit jaar wordt hier in de gemeente Hulst de nodige aandacht aan geschonken. De gemeente Hulst heeft in samenwerking met 7 basisscholen diverse activiteiten gepland in het kader van de Boomfeestdag.

In Hulst worden er in het Hoefblad door leerlingen van basisschool Moerschans en Nobelhorst bomen en struiken geplant. Het Sterreplein en s-Gravenstraat te Clinge wordt door leerlingen van basisschool St. Bernardus eveneens verfraaid met bomen en struiken. Aan de Kerkpad te Nieuw Namen gaan leerlingen van basisschool St. Jozef aan de slag. Aan het Van Ceulenplein te Hulst worden door de leerlingen van de basisschool De Ark en De Reynaert bomen en struiken geplant. Ook zal de St. Willibrordus in de Watersstraat enkele bomen en struiken planten.

In totaal worden er door de leerlingen zon 30 bomen en 10.000 struiken geplant. Er nemen op woensdag 26 maart 2004 ± 178 leelingen deel aan de Boomfeestdag in de gemeente Hulst. Zij ontvangen van het gemeentebestuur allemaal een attentie ter herinnering aan de Boomfeestdag 2004. De leden van het college van burgemeester en wethouders zullen op 24 maart 2004 op diverse locaties en tijdstippen aanwezig zijn.

---