Ingezonden persbericht


Theatersportvereniging Op de Geest presenteert vrijdag 26 maart om 20:30 uur in het Steigertheater:

De Verrukkelijke Vrijdag Impro Show

Op de Geest is aan het puberen. De theatergroep zoekt naar nieuwe vormen van improvisatietheater. Gorillatheater, complete musicals, televisiesoaps; iedere voorstelling volledig uit het niets geïmproviseerd op basis van suggesties van het publiek. Waar ligt de grens? Ontdek het mee met Op de Geest tijdens de Verrukkelijke Vrijdag Impro Show. De hormonen spelen op! Zorgt u voor onze begeleiding?

In de eerste helft van de Verrukkelijke Vrijdag Impro Show brengt Op de Geest het Gorillatheater. In de Tweede helft een ander experiment. Deze Verrukkelijke Vrijdag is dat: The Harold. The Harold is een themagebonden voorstelling. Meerdere verhaallijnen rondom een thema worden door elkaar heen geimproviseerd en blijken naderhand wellicht een geheel te vormen. Het thema wordt uiteraard bepaald door het publiek.

Op de Geest presenteert de Verrukkelijke Vrijdag Impro Show op de volgende data: 26 maart en 16 april.

Iedere eerste zondag van de maand speelt Op de Geest om 13:30 uur een theatersportwedstrijd in het Steigertheater.

Kaartjes voor voorstellingen van Op de Geest kun je reserveren bij het Steigertheater: tel. 024-3228127. De prijs voor een kaartje is 6,50 Euro.

Iedereen die op de hoogte wil blijven van de speeldata van Op de Geest kan zich inschrijven voor de Op de Geest Mailinglist: www.opdegeest.nl.

Op de Geest is de langst bestaande theatersportvereniging van Nijmegen.