PERSBERICHT - 2004-03-23

Samenwerking TUI Nederland en Milieubarometer

Op vrijdag 26 maart tekenen Holland International, onderdeel van TUI Nederland, en de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid & Kwaliteit een intentieverklaring. Holland International zal verklaren bij de inkoop van accommodaties meer te gaan letten op de milieuprestaties van het bedrijf.

De Stichting KMVK, die de Milieubarometer beheert en uitgeeft, zal op haar beurt Holland International continue voorzien van actuele informatie over toeristische accommodaties met een Milieubarometer.

De ondertekening van de intentieverklaring vindt plaats tijdens een bijeenkomst van hotelondernemers voor het project Duurzaam Toerisme Amsterdam. Dit project van TUI Nederland, NOVEM en Price Waterhouse Coopers had tot doel de ondernemers te bewegen tot een meer duurzame bedrijfsvoering.

De plaats van handeling is hotel NH Caransa aan het Rembrandtplein te Amsterdam, houder van een zilveren Milieubarometer. De bijeenkomst begint om 13.00 uur en duurt tot circa 16.30 uur. U bent hierbij van harte uitgenodigd.

Meer informatie:
Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit, Postbus 102,
3970 AC Driebergen
Tel: +31 (06) 53 92 41 45,
Fax: +31 (0343) 52 47 01,
info@milieubarometer.com