Gemeente Dordrecht

Geachte redactie,

Tijdens het persgesprek inzake het Programma ICT en de Stad van 17 februari jl, heeft wethouder Van den Oever de aanwezige pers uitgenodigd deel te nemen aan een excursie naar Eindhoven op 31 maart.

In het kader van de lancering van het programma ICT en de Stad wordt op 31 maart een excursie georganiseerd naar het breedbanddemonstratiecentrum van Kenniswijk BV in Eindhoven. Aan de excursie nemen in ieder geval wethouders Veldhuijzen en Van den Oever en een tiental raadscommssieleden deel.

Kenniswijk is de eerste grote pilot in Nederland op het gebied van breedbanddiensten en breedbandinfrastructuur. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennis maken met diverse innovatieve diensten en een beeld vormen van de mogelijkheden van breedbandtechnologie en de gevolgen die deze ontwikkeling kan hebben voor de ontwikkeling van de stad. Het programma is als volgt:

12:45 Verzamelen voor Stadskantoor
13:00 Vertrek naar TU Eindhoven
14:00 Introductie. Ontvangst door Robert Elbrink van de gemeente Eindhoven. Hij zal iets vertellen over de geschiedenis en de huidige stand van zaken van het Kenniswijk project 14:45 Breedbanddiensten. Presentatie door Oscar Kuiper van Kenniswijk BV. 16:00 Proeven. Onder het genot van een drankje kunt u in de computerruimte zelf surfen langs de diverse breedbanddiensten. 17:00 Vertrek uit Eindhoven

Uiteraard is er tijdens de presentaties volop gelegenheid om vragen te stellen en/of te discussiëren. Ik verzoek u vriendelijk om uiterlijk 26 maart te laten weten of u wilt deelnemen aan deze excursie. U kunt dat laten weten via de mail aan Charlene Ciggaar: CN.Ciggaar@dordrecht.nl

Met vriendelijke groet,

Roel Esseboom
Programmamanager ICT en de Stad
Gemeente Dordrecht
T: 078-6396795
Spuiboulevard 300
Postbus 8
3300 AA Dordrecht