Multikabel


Update rond migratiewerkzaamheden
26 maart 2004

De werkzaamheden waarover wij u vorige week hebben geïnformeerd, verlopen volgens planning.
Alle systemen zijn gereed gemaakt om op 27 maart met de migratie van de mailboxen naar het nieuwe platform te starten.

Omdat de vorige werkzaamheden aan dit platform enige uren vertraging en onbereikbaarheid hebben opgeleverd in de mailafhandeling, zullen wij de werkzaamheden van komend weekend op een andere manier inrichten zodat abonnees minder overlast van de werkzaamheden ondervinden. Dit betekent dat tijdens de migratie van uw mailbox(en), deze gedurende een korte periode onbereikbaar zal zijn. De exacte tijd dat uw mailbox onbereikbaar is, hangt af van onder meer de omvang van deze mailbox, maar duurt niet langer dan circa 2 uur.

Het moment dat uw mailbox onbereikbaar is, kan niet van tevoren gemeld worden. Multikabel heeft bijna 100.000 internetabonnees die gemiddeld 2,5 e-mailbox hebben. Dat betekent dat er ongeveer 250.000 mailboxen gemigreerd worden. Hierdoor is helaas niet mogelijk om per abonnee aan te geven wat het exacte moment van migratie zal zijn.

U kunt relevante informatie over deze werkzaamheden op de website terugvinden onder Actueel, Persberichten en mededelingen of Storingen en werkzaamheden.