Politie Hollands Midden

Datum: 26 maart 2004

Noordwijk Woninginbraken

De politie doet onderzoek naar twee woninginbraken, één in de Dr. Hadriaan van Neslaan en één in de De Ruyterstraat. In de Van Neslaan werd op donderdagavond 25 maart ingebroken. Men kwam binnen door een raam te forceren. Uit de woning is een geldbedrag meegenomen. In de De Ruyterstraat forceerde men, eveneens op donderdagavond 25 maart, een deur. Uit deze woning lijkt vooralsnog niets te zijn meegenomen.

Leiden Jongen mishandeld

De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 15-jarige jongen uit Leiden op de Donkersteeg op donderdag 25 maart. De jongen werd door twee onbekende jongemannen aangesproken in een horecagelegenheid. Er ontstond een korte woordenwisseling. Toen de jongen naar buiten liep, volgden de twee mannen hem waarop één van hen direct een kopstoot en klappen uitdeelde. De jongen liep verwondingen in het gezicht en zijn nek op. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie.

Alphen aan den Rijn Caravancontrole De politie houdt op zaterdag 17 april a.s. een caravancontrole aan het politiebureau aan de Oudshoornseweg te Alphen aan den Rijn. Bewoners uit de gemeente Alphen aan den Rijn kunnen op deze dag hun caravan van drie jaar en ouder laten controleren door vakkundige mensen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de politie Alphen aan den Rijn voor het maken van een afspraak op deze dag via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Bodegraven Beroving Een 50-jarige vrouw uit Rotterdam is op donderdag 25 maart omstreeks 01.45 uur beroofd van een attachékoffer. De vrouw liep via de Waterhoen naar de parkeerplaats tussen de Indoorweg en de Goudplevier toen er een man uit een auto stapte en aan haar koffer begon te trekken. De vrouw bleef echter ook de koffer vasthouden maar moest uiteindelijk loslaten toen de man naar haar trapte. De man is met de koffer teruggerend naar de auto. De auto reed weg in de richting van de Goudplevier. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900 - 8844.

Krimpen aan de Lek Verkeersongeval Op donderdag 25 maart omstreeks 14.30 uur vond op de C.G. Roosweg een verkeersongeval plaats. Een 46-jarige automobiliste uit Berkenwoude reed over de C.G. Roosweg in de richting van de Krimpenerbosweg toen een 77-jarige man uit Krimpen aan den Ijssel met zijn fiets aan de hand de weg overstak. De automobiliste probeerde de voetganger te ontwijken, maar wist een aanrijding niet meer te voorkomen. De man werd met onbekend letsel overgebracht naar het St. Fransiscus Gasthuis in Rotterdam. De automobiliste bleef ongedeerd.

Gouda Aanhouding De politie heeft op donderdag 25 maart omstreeks 14.00 uur een 18-jarige man uit Woerden aangehouden op verdenking van mishandeling van een 16-jarige Gouwenaar. Aanleiding van de mishandeling is vermoedelijk een eerdere mishandeling die dag van een 14-jarige meisje uit Kamerik. Het meisje zou door andere meisjes zijn geslagen. Vrienden van het meisje wilden vervolgens hierop verhaal halen. Op de Ronsseweg trof de groep van ongeveer vijf personen een tweede groep. De verdachte heeft hierop de Gouwenaar geslagen waardoor deze ten val kwam. De Gouwenaar liep een zware hersenschudding en een zwaar gekneusde kaak op. De politie hield ter plaatse de Woerdenaar en heeft hem in verzekeringgesteld. De verdachte wordt op vrijdag 26 maart voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. De politie stelt een nader onderzoek in naar beide mishandelingen.

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --