Eemland noord 10.10 uur

Utrecht 26-03-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Ongeval letsel

SOEST Op de Van Weerden Poelmanweg raakte een 45-jarige autobestuurder donderdag rond 21.45 uur de macht over het stuur kwijt en reed tegen een boom. Door brandweerlieden werd de man uit de auto getild en aan ambulancebroeders overgedragen. De man is hierop naar het UMC vervoerd.

Omdat bij de bestuurder een alcohollucht was waargenomen, is van hem in het ziekenhuis bloed afgenomen. De verwondingen van de man bleken mee te vallen.

Meisje vastgepakt en geslagen

SOEST Een 15-jarig meisje is donderdag rond 09.30 uur lastig gevallen door een nog onbekende man. Het meisje passeerde de man op het Kerkpad, toen zij naar school fietste. Nadat zij hem voorbij was, werd zij van haar fiets getrokken, in de maag gestompt en stevig beetgepakt. Omdat het meisje vervolgens haar belager hard op de voet trapte en hem een harde stomp gaf, liet hij los. Zij kon daarna wegkomen.

De man heeft een licht getinte huid, plm. 1.70 m. lang en tussen de 35 en 40 jaar. Hij had kort zwart haar (met wat grijs) en bovenop kleine krullen. Hij had een dunne snor en ongeschoren lange bakkebaarden. Pokdalig gezicht en grote neus. De man droeg een donkerkleurige bomberjack, wit shirt en een lichtblauwe spijkerbroek.

De politie verzoekt getuigen of mensen die iets kunnen vertellen over de verdachte te bellen naar 0900-8844.