Ingezonden persbericht


INFORMATICA SUPERGLUE gepositioneerd in "visionary" Quadrant VOOR DE METADATA REPOSITORIES markT

Nieuwegein, 26 maart 2004 - Gartner heeft Informatica Corporation (NASDAQ: INFA), toonaangevende aanbieder van data integratie en business intelligence software, in haar op 5 maart 2004 verschenen rapport "Magic Quadrant for Metadata Repositories" gepositioneerd in het "Visionary" quadrant. Volgens Gartner zijn "Visionaries" leveranciers met een duidelijke toekomstvisie op de markt. Ook zijn ze gericht bezig zich op die toekomst voor te bereiden. Leveranciers gepositioneerd in dit kwadrant kunnen zich echter nog wel verbeteren daar waar het gaat om het optimaliseren van de dienstverlening.

Informatica heeft deze positionering te danken aan haar product SuperGlue. Dit is de eerste metadata management oplossing die gepersonaliseerde overzichten op dashboards kan maken, waardoor business managers de complexe informatiestromen beter kunnen interpreteren en gemakkelijk kunnen auditen, zoals de huidige regelgeving vereist. Het is tevens de eerste oplossing die IT-managers grafisch inzicht geeft in verschillende bedrijfsbrede metadata. Daardoor kunnen zij sneller de impact van systeem- en procesveranderingen beoordelen, operationele performance verbeteren en kansen voor hergebruik van data, evenals data overschotten, signaleren. Inzet van Informatica SuperGlue biedt bedrijven grote voordelen voor de reductie van bedrijfsrisico's, verbetering van efficiency en verlaging van bedrijfskosten.

Het volledige Engelstalige persbericht is te lezen op: .

Informatica
Informatica Corporation (NASDAQ: INFA) is de toonaangevende aanbieder van software voor data integratie en business intelligence. Dankzij de producten van Informatica kunnen bedrijven hun bestaande informatieoplossingen voor inzicht in de onderneming optimaal benutten. Daardoor presteert het bedrijf beter en wordt de winstgevendheid verbeterd, terwijl de supply chain wordt gestroomlijnd en er pro-actief kan worden ingespeeld op naleving van de geldende compliance issues. Meer dan 1900 organisaties over de hele wereld vertrouwen op Informatica als oplossing voor al hun behoeften op het gebied van data integratie en business intelligence. Kijk voor meer informatie op de website van Informatica: .

Voor meer informatie over Informatica kunt u contact opnemen met: Text 100 B.V.
Dennis Doodeman
T: +31 (0) 20-530 43 45
E-mail:

Informatica
Maaike Hilbrand
Marketing Manager Benelux
T: +31 (0) 30-608 67 00
M: +31 (0) 6-51553760
E-mail: