Politie Zuid-Holland-Zuid

26/03 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

26-03-2004 - Persberichten District I

AANRIJDING
DORDRECHT- Op donderdag 25 maart heeft er een aanrijding plaats gevonden op de kruising van de Krispijnseweg met de Patersweg. Een 42-jarige vrouw uit Dordrecht reed met haar snorfiets over de Krispijnseweg en stak bij het kruispunt. Een 58-jarige automobilist reed in de richting van de Paterweg en wilde hetzelfde kruispunt oversteken. Waarschijnlijk is hij door rood licht gereden waardoor hij de snorfietster aan reed. De vrouw is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Zij heeft een wond aan haar hoofd opgelopen.

DRUGS
DORDRECHT Een 35-jarige man uit Dordrecht is op25 maart in de Jacob Marisstraat aangehouden. De Politie Zuid-Holland-Zuid had informatie dat zich in zijn woning in dezelfde straat mogelijk drugs zou bevinden. Bij de doorzoeking werd daadwerkelijk een kleine hoeveelheid cocaïne aangetroffen en in beslaggenomen. Ook namen agenten zes autoradios en een laptop in beslag . Onderzocht wordt of deze wellicht van diefstal afkomstig zijn. De man is in verzekering gesteld.

INBREKER AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Bij een winkel aan de Spuiweg is in de nacht van woensdag op donderdag 25 maart ingebroken. Een ruit werd ingegooid en waterpijp was uit de winkel weggenomen. Doordat een oplettende getuigen het signalement van de inbreker aan door gaf, kon de man even later aan de Krispijnseweg worden aangehouden. De man fietste hier zonder verlichting en had letsel aan zijn hand. Politieagenten troffen een waterpijp onder de kleding van de man aan. De man is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten.

VERDACHTE WONINGINBRAAK AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Een 19-jarige man uit Rotterdam is in zijn woning aangehouden. Dit gebeurde op woensdag 24 maart. De man wordt ervan verdacht op 6 november vorig jaar te hebben ingebroken in een woning aan de Oranjelaan in Dordrecht. De verdachte is in verzekering gesteld.