Politie Zeeland


Z-2117-2004 TWEE MAAL BEKEURD


Een 35-jarige Terneuzenaar is vrijdag rond 00.15 uur in zijn woonplaats twee maal bekeurd.
Agenten zagen de man in zijn auto met hoge snelheid over de Willem de Zwijgerlaan de Bellamystraat inrijden. Hierop kreeg de man op de Van der Waalstraat een stopteken. Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete. Tevens ontving hij een boete voor te hard rijden, hij reed 42 km te hard in de bebouwde kom.


O-2118-2004 ONDER INVLOED


Op de Veerhaven in Kruiningen is vrijdag rond 01.20 uur een 18-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.


Z-2119-2004 RIJBEWIJS INGEVORDERD


Van een 39-jarige automobilist uit de gemeente Sluis is vrijdag rond 02.00 uur het rijbewijs ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol.
Andere weggebruikers hadden gezien dat de automobilist op de N61 te Hoek de hele rijbaan in beslag nam en belden de politie. Deze gaf de man een stopteken waarop een blaastest werd afgenomen. Hieruit bleek dat hij bijna 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingenomen en proces-verbaal werd opgemaakt.


O-2120-2004 GESTOLEN AUTO


In Bruinisse is donderdagavond rond 21.00 uur een 33-jarige man uit de gemeente Someren aangehouden.
De man reed in een auto met daarachter een motorboot op een aanhanger over de N59. Omdat de aanhangwagen een defect achterlicht en geen kentekenplaat had, kreeg de bestuurder een stopteken. Uit navraag bleek dat de auto waarin hij reed op 23 maart in Oud Gastel was gestolen. Of de aanhanger met motorboot eveneens van diefstal afkomstig is, wordt nog onderzocht. Tevens bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De 33-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.





Politie Zeeland