Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Annexum Invest uitgeroepen tot beste dienstverlener Vastgoedbeleggingen Nederland

Amsterdam, maart 2004 ­ Euromoney heeft Annexum Invest uitgeroepen tot de beste dienstverlener in de categorie Vastgoedbeleggingen Nederland. Euromoney is het internationale gezaghebbende vakblad op het gebied van de financiële markten . Het is wereldwijd het best gelezen magazine door financiële professionals.

Annexum Invest is als winnaar gekozen. Fondsen als Casino Vastgoed Amsterdam CV en de Planeet CV in Utrecht hebben de belangstelling weten te wekken bij belangrijke financiele experts.

Ik ben zeer verheugd met deze Award. Het is voor onze onderneming de erkenning van de kwaliteit van onze producten, aldus directeur Huib Boissevain van Annexum Invest:

Annexum Invest B.V. is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Met behulp van transparante structuren wordt aan beleggers de mogelijkheid geboden te participeren in vastgoedbeleggingen. Annexum Invest levert de belegger een full-service product, waarbij zij alle uitvoerende activiteiten met betrekking tot acquisitie, beheer en desinvestering van de beleggingsobjecten voor haar rekening neemt. De dagelijkse leiding bestaat uit drs. H.W. Boissevain MRICS en J.J.H. Pieters MM.



Ingezonden persbericht