Ingezonden persbericht


Staffware kiest Lubbers & De Jong voor PR-begeleiding.

Alkmaar, 26 maart 2004 --- Staffware, een toonaangevende leverancier van Business Process Management software, heeft de PR-activiteiten ondergebracht bij Lubbers & De Jong te Amsterdam.

Staffware is met 1.500 enterprise klanten in de marktsectoren financiële dienstverlening, telecommunicatie, nutsbedrijven, algemeen commercieel, productie en overheden, een duidelijke leider in het BPM-segment. Dat blijkt uit een in mei 2003 door Gartner gepubliceerde rapport waarin Staffware wordt genoemd als leader in its BPM Magic Quadrant. Die leidende positie is een dezer dagen bevestigd in een studie van Forrester Research.

Staffware Benelux heeft ambitieuze doelstellingen. Algemeen Directeur Staffware Benelux Hans Kooistra zegt dat volgens Gartner Group Staffware in Europa duidelijk marktleider is. "Wij willen het voortouw nemen om niet alleen ons marktaandeel te laten groeien, maar ook de BPM markt als geheel." Staffware heeft de laatste jaren aanzienlijke projecten gedaan bij grote Nederlandse ondernemingen, waaronder .a. KPN, Rabobank, ABP, Shell, Thuiszorg Stad Utrecht, NUON en ABN AMRO.

Staffware heeft een hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, vestigingen in 17 landen en ongeveer 370 medewerkers. De onderneming is winstgevend, schuldenvrij, heeft een notering aan de effectenbeurs van Londen en is onder bedrijven die uitsluitend BPM-oplossingen aanbieden wereldwijd de marktleider. Volgens de DTI R&D Scoreboard 2003 investeert Staffware met 18,1 procent van de omzet wereldwijd het meest aan onderzoek en ontwikkeling. Het gemiddelde bij ICT-dienstverleners in de sector ligt op circa 10 procent.

Over Lubbers & De Jong
Lubbers & De Jong levert sinds 1987 communicatiediensten voor ICT-, Internet- en Telecom-bedrijven, met nadruk op strategisch advies, public relations, persrelaties, investeerderrelaties en marktcommunicatie. Lubbers & De Jong biedt zowel advies als uitvoering van communicatiediensten. Het bureau bestrijkt met haar activiteiten Nederland, België en Luxemburg en werkt samen in een keten van bureaus in de overige Europese landen en de Verenigde Staten.