Veel bekeuringen bij verkeerscontroles

Heusden/Rosmalen 26-03-2004 - Zowel in Heusden als Rosmalen zijn donderdag verkeerscontroles gehouden. In Heusden werden meer dan 40 bekeuringen uitgeschreven, terwijl in Rosmalen de helft van de gecontroleerde bromfietsen niet in orde was.

RUIM VEERTIG BEKEURINGEN BIJ VERKEERSCONTROLE

Drunen

- Donderdagavond is een verkeerscontrole gehouden op de Eindstraat in Drunen. Hierbij werden meer dan veertig bekeuringen uitgeschreven. Zo werden 33 personen bekeurd omdat ze de autogordel niet om hadden. Verder werden ook 10 bromfietsen gecontroleerd. Van deze bromfietsen bleken er vijf te zijn opgevoerd. De bestuurders zijn hiervoor bekeurd. Verder werden nog drie bekeuring uitgeschreven voor andere overtredingen.

BROMFIETSCONTROLE

Rosmalen

- Donderdagmiddag is een bromfietscontrole gehouden op het Stationsplein in Rosmalen. Er werden totaal 20 bromfietsen gecontroleerd. Hiervan bleken 10 bromfietsen een te hoog vermogen te hebben, waardoor de constructiesnelheid bleek te worden overschreden. De bestuurders zijn hiervoor bekeurd. Verder werden nog drie bromfietsers bekeurd voor andere overtredingen.