Multikabel


Multikabel biedt t Zand en omgeving breedbandinternet via WiFi 26 maart 2004

Multikabel start dit weekend in t Zand en omgeving met het aanbieden van breedbandinternet via WiFi voor iedereen die niet beschikt over een kabelaansluiting of ADSL-verbinding. Naar verwachting worden de eerste draadloze internetklanten in mei van dit jaar aangesloten.

Door het gebruik van WiFi technologie maakt Multikabel het mogelijk om breedbandinternet te bieden voor een grote groep particulieren en bedrijven die tot nu toe voor snel internet buiten de boot vielen.

WiFi van Multikabel is een draadloze verbinding tussen twee vaste punten, niet te verwarren met de zogenaamde Hotspots. Bij deze vorm kan een klant het internet op via een antenne die het signaal oppikt van een basisstation van Multikabel. Via de antenne van de klant wordt het signaal thuis of in het bedrijf doorgezet naar de PC via een kabel of draadloze apparatuur.

Dit weekend ontvangen circa 2000 gezinnen en bedrijven in t Zand en omgeving een gericht aanbod om zich aan te melden voor deze vorm van breedbandinternet. WiFi van Multikabel is mogelijk vanaf 39,- tot 82,- per maand en met een downloadsnelheid van 768 kbps tot 1536 kbps.

Om te kijken of WiFi beschikbaar is, kan men gratis contact opnemen met de klantenservice van Multikabel (0800-7175) of een postcodecheck doen op www.multikabel.nl.