Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

h a r d e n b e r g
(

Muziekcafe DE TROUBADOUR

h a r d e n b e r g

Persbericht (21-03-04)

DE KAST EN DI-RECT NAAR HARDENBERG

Drukke bedoening dit weekend in het Hardenbergse Muziekcafe De Troubadour en Popcentrum Podium want de beide bedrijven ontvangen komend weekend De Kast, Di-rect, The Peachkings en Hot Radio op de verschillende podia.

Vrijdag 26 maart om 23.00 uur komt de Friese band De Kast, die na het vertrek van zanger Syb van der Ploeg en drummer Nico Outhuijse, begin vorig jaar een doorstart maakte met Jan Tekstra en Fokke de Jong, en onlangs bekend heeft gemaakt dat ze aan hun afscheidstournee bezig zijn, naar De Troubadour. Na een jaar hard werken zijn de huidige Kastleden tot de conclusie gekomen dat de band in deze samenstelling niet veel toekomst meer heeft. Vrijdag het concert waarin DE KAST afscheid neemt van NO Nederland. Natuurlijk in De Troubadour. Start show: 23.00 uur.

Zaterdagavond 27 maart begint in Popcentrum Podium al om 21.00 uur als de deuren open gaan voor de supportact The Peachking. Na deze denderende Zwolse 'opwarmer' komt al direct de eerste hoofdmoot van de lange avond en nacht on stage: Di-rect. Di-rect komt in vol ornaat in de grote Theaterzaal van het Popcentrum en de liefhebbers weten het dan al. Volle bak en supergezellig. Di-rect en Podium hebben iets met elkaar en dat zaterdagavond te merken zijn.

Direct na het concert pakt het team van de Hot Radio Road Show het stokje over en presenteren deejays een swingende 'Di-rect afterparty' met de allerbeste muziek en gadgets dit populaire radiostation tot het weer licht gaat worden.

Einde persbericht.