Gemeente Zwolle

Het 'College op Bezoek': B&W shopt bij Wehkamp


Datum uitgave: 24-03-2004

Onderwerp: recreatie

Vrijdag 26 maart 2004 is het college te gast bij Wehkamp aan de Meeuwenlaan 2. Het bezoek vindt plaats in het kader van het 'College op Bezoek'. Het college krijgt een presentatie over het vernieuwde Total Relation Center en neemt een kijkje op deze afdeling. Wehkamp
Wehkamp is Nederlands grootste homeshoppingbedrijf met een omzet van 400 mln. Euro en een assortiment van ruim 20.000 artikelen. Het bedrijf is opgericht in 1952. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle, de distributiecentra zijn te vinden in Dedemsvaart en Maurik.

Programma

09.00 uur ontvangst op het hoofdkantoor aan de Meeuwenlaan 2 .
09.30 uur presentatie over actuele ontwikkelingen bij Wehkamp, gevolgd door: .
10.00 uur presentatie over het nieuwe Total Relation Center bezoek aan het Total Relation Center/gesprekken met de aanwezige call center medewerkers .
10.45 uureinde programma
.

'College op Bezoek'
Het 'College op Bezoek' is een vervolg op de 'Week van het Bezoek' in maart 2003 en het 'Bezoek van de Week' later dat jaar. In maart was het college te gast bij particulieren, scholen, gezondheidsinstellingen, bedrijven, verenigingswerk, sport, zorgcentra, kerkgenootschappen, vrijwilligerswerk en noem maar op. Kennis maken en de dialoog aangaan stonden centraal.

De 'Week van het Bezoek' was een succes; het college kreeg een goede indruk van wat er zoal leeft en gebeurt in de stad. Later dat jaar kreeg de week dan ook een opvolger: het tweewekelijks 'Bezoek van de Week'. Het bezoek was gekoppeld aan een thema, een actualiteit of vond plaats op uitnodiging of spontaan.

Ook in 2004 is het college regelmatig te gast bij inwoners, bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen, enz. Nu onder de naam het 'College op Bezoek'. Bron: Afdeling Communicatie
Datum van 24-03-2004 tot 30-03-2004