BROOKTROUT, INC.

Brooktrout neemt SnowShore Networks over

NEEDHAM, Massachusetts, March 26/PRNewswire/ -- - Acquisitie van Next Generation Voice over IP Media Processing technologie versterkt het leiderschap van Brooktrout

Brooktrout, Inc. en ShowShore Networks, Inc. maakten vandaag bekend dat Brooktrout ingestemd heeft met de overname van uitstaande aandelen van SnowShore Networks, een in Chelmsford, Mass., gevestigde leverancier van toonaangevende Voice over IP communicatie infrastructuur producten voor de media server en media firewall markt.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTLOGO)

Deze acquisitie versterkt Brooktrout's positie als belangrijkste leverancier van enabling technologie voor communicatiesystemen. SnowShore Networks is een bestaande marktleider die belangrijke ontsluitende technologie, media server en media firewall, levert aan belangrijke OEMS en andere VoIP solution providers. SnowShore Networks complementeert onze huidige business door de levering van bewezen producten en technologieën voor de volgende generatie Voice over IP netwerken,' zei Eric Giler, president van Brooktrout.

'Cliënten van SnowShore Networks zullen gebruik kunnen maken van Brooktrout's wereldwijde business activiteiten en 20 jaar wijsheid in deze markten ter ondersteuning van hun huidige en toekomstige initiatieven,' zei Joel Hughes, CEO van ShowShore Networks. 'Dankzij Brooktrout's sterke financiële en business activiteiten kan het SnowShore Networks team zich concentreren op de continue levering van toonaangevende technologie, producten en customer support. Op lange termijn kan de combinatie van SnowShore Networks' all-IP technologie en product portfolio met de producten van Brooktrout een marktleidende migratie opleveren alsmede hybrid solutions ten gunste van next generation carriers, network OEMS en application developers.'

Brooktrout zal de uitstaande aandelen van SnowShore Networks voor ongeveer US$10 miljoen in cash verwerven. Deze transactie is tevens onderhevig aan een aantal typische overdrachtsvoorwaarden, en deze overdracht zal naar verwachting in begin april 2004 plaatsvinden onder voorbehoud van deze voorwaarden.

Over Brooktrout

Brooktrout, Inc. heeft als hoofdvestiging Needham, MA, en levert communicatie hardware en software producten die applications mogelijk maken voor het New Network(TM) -- een netwerk dat ontstaan is door het huwelijk van telefoon en data netwerken. Brooktrout's strategie bestaat erin om samen te werken met hun partners zodat zij innovatieve solutions snel op de markt kunnen brengen, activiteiten kunnen vergroten en kunnen uitbreiden naar nieuwe markten. Brooktrout is van mening dat haar klantgerichtheid, signifikante producten die als eerste op de markt zijn, en belangrijke acquisities ervoor zorgen dat Brooktrout de beste keus is als partner voor de toonaangevende service en enterprise application providers van vandaag. Brooktrout wordt op de NASDAQ verhandeld onder het symbool BRKT. Bezoek voor meer informatie http://www.brooktrout.com/investor

Beweringen in dit persbericht die geen historische feiten zijn dienen als toekomstgerichte verklaringen te worden beschouwd volgens de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. Deze beweringen omvatten, maar zijn niet beperkt tot de beweringen in de tweede, derde en vierde paragraaf van dit persbericht. Lezers dienen niet teveel te leunen op toekomstgerichte verklaringen omdat deze bekende en onbekende risico's en onzekerheden met zich meebrengen, hetgeen tot gevolg kan hebben dat de werkelijke resultaten, werking en prestaties materieel kunnen afwijken van wat door deze toekomstgerichte verklaringen uitgesproken of geïmpliceerd is. Deze risico's en onzekerheden omvatten, onder andere, de huidige stagnatie in de telecommunicatie markt en het gevolg daarvan voor de wereldwijde markt, de vaardigheid om de evolutie van de telecommunicatie hardware en software markt bij te benen, de gevolgen van concurrentie, en het gevolg van de wijzigingen van de regelgeving die betrekking heeft op de telecommunicatie en Internet industrie. Meer informatie over deze en andere risicofactoren is te vinden in de paragraaf 'Zaken die toekomstige resultaten kunnen beïnvloeden, binnen Brouktrout's jaarlijks verslag op formulier 10-K van het kalenderjaar, dat op 9 maart 2004 bij de Securities and Exchange Commission werd ingediend. Alhoewel Brooktrout ervoor kan kiezen om toekomstgerichte verklaringen op een bepaald tijdstip in de toekost te updaten, wijst Brooktrout enige verplichting hiertoe volledig af, zelfs al veranderen de schattingen.

Brooktrout en New Network zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Brooktrout, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom
van hun respectieve eigenaars.

Contactpersoon:
Bob Leahy Joel Hughes Brooktrout, Inc. SnowShore Networks +1 781-433-9426 +1 978-367-8400

bleahy@brooktrout.com pr@snowshore.com

Source: Brooktrout, Inc.

CONTACTEN: Bob Leahy van Brooktrout, Inc., +1 781-433-9426, bleahy@brooktrout.com; of Joel Hughes van SnowShore Networks, +1 978-367-8400, pr@snowshore.com, Logo:
http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/19990806/BRKTLOGO, AP archief http://photoarchive.ap.org, PRN Photo Desk, +1 888-776-6555 of +1 212-782-2840, FCMN Contactpersoon: MLIRO@brooktrout.com, Web site: http://www.brooktrout.com, (BRKT)

26 mrt 04 09:07