Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Indoor Cycling Weekend voor NCFS

14-01-2004
De Vereniging Exclusieve Sportscholen (VES), waarin enige tientallen sportscholen verspreid over heel Nederland samengaan, heeft besloten om op 27 en 28 maart een Indoor Cycling Weekend te organiseren. De sporters van de betreffende sportscholen zullen worden uitgenodigd en uitgedaagd, om met teams, gesponsord, deel te nemen aan het Indoor Cycling Evenement. De opbrengst gaat naar de NCFS en zal voornamelijk aan onderzoek worden besteed.

Het idee is ontstaan bij Sportschool All Sports te Amstelveen. Wilma Mateboer, eigenaresse van deze exclusieve sportschool, leeft al heel lang mee met de activiteiten van de NCFS. Die verstandhouding is gestoeld op het idee dat bewegen goed is voor mensen die CF hebben. Daarbij gaat het verantwoord bezig zijn met bewegen liefst onder begeleiding van een fysiotherapeut. Veel sportscholen, aangesloten bij de VES, bieden deze mogelijkheid.

Zondag 18 januari 2004 zal directeur van de NCFS Jacquelien Noordhoek een presentatie geven over CF, voor alle medewerkers en ondernemers van de VES sportscholen.

Bezoek ook eens de website van de VES om te kijken of er een sportschool bij u in de buurt is, die ook aan de actie mee gaan doen: www.ves.nl

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl