Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting


Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting

Vereniging Exclusieve Sportscholen (VES) helpt de NCFS!

In het weekend van 27 en 28 maart vindt voor de tweede maal het Nationale Indoor Cycling Event plaats. Indoor Cycling is binnen fietsen in groepsverband, op zogenaamde spinfietsen. Dat zijn hele snelle en lichte fietsen. Het gaat bij dit soort fietsen om uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatievermogen.

De VES bestaat uit ongeveer 80 sportscholen, die exclusiviteit en professionaliteit hoog in hun vaandel hebben staan. De VES heeft besloten om deze nationale actie aan één goed doel te verbinden en dat is de NCFS geworden. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk sportcentra deel gaan nemen aan het Cycling Event en dat het geld wordt ingezameld, doordat deelnemers zich individueel laten sponsoren. Ook bedrijven of onderwijsinstellingen kunnen op die manier meedoen.

Er wordt landelijk reclame gemaakt voor deze actie en dus voor de NCFS. Via Radio Noordzee FM worden commercials uitgezonden en de landelijke pers wordt voorzien van persberichten. Ook gaat een artikel in onder andere de Sp!ts verschijnen.

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de VES, Body & Mind, Noordzee 100.7 FM, Sp!ts, reclamebureau Hemels van der Haart, les Mills, Body Bike en RPM.

Meer informatie over het Nationale Indoor Cycling Event en de VES zijn te vinden op: www.ves.nl

© NCFS, Dr. A. Schweitzerweg 3, 3744 MG Baarn telefoon 035 - 64 79 257, fax 035 - 64 79 489, e-mail info@ncfs.nl