POWER PLATE INTERNATIONAL

Nieuwe Power Plate: Power Plate Next Generation

Persbericht voor onmiddellijke publicatie

Badhoevedorp, 9 maart 2004-03-09

Nieuwe Power Plate: Power Plate Next Generation

Aanstaande zaterdag 27 maart 2004 introduceert Power Plate International met veel trots de nieuwe Power Plate: Power Plate Next Generation. De Power Plate Next Generation zal tijdens een groot feest onthult worden door niemand minder dan Connie Breukhoven. Guus van der Meer, bedenker van de Power Plate en fitness-goeroe van het eerste uur, zal haar dan ook de allereerste Power Plate Next Generation aanbieden als dank voor alles wat zij in de afgelopen jaren voor de Power Plate betekend heeft.

Tijdens dit feest zullen ook nog een aantal andere Powerr Plate adepten acte de presence geven. Irene van de Laar, Mariska Hulscher, Fajah Lourens, de zusjes Klemann, Raymond van Barneveld, Henkjan Smits en Eric van Tijn van 'Idols', Winston Gerschtanowitz, Touriah Haoud, Ellemieke Vermolen, Annemieke Verdoorn, Bart Veldkamp, Jorinde Moll, Hans Breukhoven en nog vele, vele andere.

Power Plate is nationaal en internationaal marktleider op het gebied van de vibratietechnologie. Baanbrekende wetenschappelijke onderzoeken bewijzen de enorme effecten die in de praktijk al waren geobserveerd. Talrijke onderzoeksinstituten ontwikkelen nieuwe trainingen en behandelingsprogramma's om te zorgen dat Power Plate steeds de meest up-to-date wetenschappelijke kennis toe kan passen.

Vanwege de bijzondere prestaties van de Power Plate zijn er al diverse prijzen aan het apparaat toegekend. Onder andere de verkiezing door de TüV Rheinland/Berlin tot 'Fitnessapparaat van het Jaar' (2002) op de grootste fitnessbeurs ter wereld, de FIBO. Maar ook als 'Beautyapparaat 2003'op de internationale beautybeurs '33ste congress international des Esthétiques' in Parijs.