Dolfinarium


Dolfinarium Harderwijk organiseert Zeeleeuwenweekend Spetterende activiteiten op 27 & 28 maart

Datum: 23 maart 2004 Auteur: Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk, 23 maart 2004 - Dolfinarium Harderwijk is onlangs gestart aan een spetterend nieuw seizoen. Dit seizoen wil het Dolfinarium haar gasten inspireren meer te weten te komen over haar bewoners. Zo organiseert het Dolfinarium vier speciale dierenweekenden, waarin steeds één diersoort centraal staat. In het eerste dierenweekend, het weekend van 27 en 28 maart a.s., staan de zeeleeuwen centraal en vinden er extra activiteiten in het park plaats.

Extra presentaties
In het Dolfinarium kunnen gasten genieten van de Steller zeeleeuwenshow en van de shows en presentaties van de Californische zeeleeuwen. In het weekend van 27 en 28 maart vinden er extra presentaties plaats. Hoe hard kunnen zeeleeuwen brullen? Hoe wordt de gezondheid van zeeleeuwen gecontroleerd? Op deze vragen zullen bezoekers een antwoord krijgen.

Het Dolfinarium is het enige park in Europa dat een show geeft met Steller zeeleeuwen, de grootste zeeleeuwensoort ter wereld. Afgelopen seizoen won deze Steller zeeleeuwenshow een Award voor 'beste edutainmentshow ter wereld'. De Californische zeeleeuwen zijn te bewonderen in De Lagune en in Het Zeeleeuwentheater.

Speurtocht
Kinderen ontvangen dit weekend bij de entree van het park een speciale speurtocht met daarin vragen over zeeleeuwen. Antwoorden op deze vragen zijn te vinden in het park of tijdens de shows en presentaties. Met het inleveren van de goede antwoorden maken kinderen kans op een leuke prijs.

Schminken en brullen
Dit weekend worden kinderen gratis geschminkt. Tijdens een speciale brulwedstrijd kunnen kinderen testen of ze net zo hard kunnen brullen als de harembaas van de Steller zeeleeuwen.

Openingstijden en entreeprijzen
Dolfinarium Harderwijk is t/m 31 oktober 2004 dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De entree en kassa's sluiten om 16:00 uur. De toegang bedraagt EUR19,50 p.p. voor bezoekers vanaf 3 jaar (juli en augustus EUR20,50 p.p.). Alle prijzen zijn inclusief gemeentelijke belasting. Kijk voor meer informatie op www.dolfinarium.nl.