UNITED DANCE COMPANY



Start kaartverkoop jubilerend Dance Valley 2004 op zaterdag 27 maart om 10.00 uur.

UDC, de entertainment organisatie uit Purmerend en bekend van grootschalige evenementen als Strike One, Impulz Festival en Dance Valley, maakt zojuist bekend dat de ticketverkoop van de 10e editie van Dance Valley Festival op zaterdag 27 maart aanstaande om 10.00 uur s ochtends zal starten. In tegenstelling tot eerdere berichten zal het festival niet 3 dagen maar zoals vertrouwd op de eerste zaterdag in augustus plaatsvinden op recreatiegebied Spaarnwoude namelijk 7augustus 2004.

Dance Valley werd tijdens de eerste editie ontdekt door 6000 enthousiaste house liefhebbers zij en gaven het event die bewuste zomer een sfeer die het festival de naam het Woodstock van de Dance opleverde. Vandaag de dag houdt iedere zichzelf respecterende dancefan in de vakantieplanning rekening met de datum van Dance Valley. De love and peace sfeer van het grootste en oorspronkelijkste dance event ter wereld is voor de dance liefhebber het moment van het jaar om in de vallei van Spaarnwoude uitbundig te feesten, nieuwe vriendschappen te beginnen of oude aan te halen.

Organisator UDC meldt dat met drie open air stages, minimaal 10 live acts en meer dan 160 djs, Dance Valley zichzelf dit jubilerende jaar zowel muzikaal als productioneel zal overtreffen. Met ondere andere de grootste vuurwerk show van Nederland, een flower power dorp en vele andere decors en attracties wordt alles uit de kast gehaald om de bezoekers het meest indrukwekkende dance feest van de afgelopen 10 jaar te bezorgen en organisatorisch de reputatie van beste dance event van de wereld te bevestigen. De 10e editie wordt door UDC bovendien aangegrepen om de bezoekers te trakteren op een uniek gebaar door als enige dance en entertainment organisatie van Nederland dit jaar de prijs van een toegangskaart van haar festival te verlagen. Bovendien zijn vele voorzieningen zoals pendelbussen van en naar het event terrein, parkeren en toiletten dit jaar in de toegangsprijs inbegrepen.

De kaartverkoop van Dance Valley 2004 zal wederom een evenement op zich zijn. Vorig jaar lagen honderden fans in slaapzakken voor de deur van de verschillende voorverkoopadressen en in verband met het jubileum en de reputatie van Dance Valley zal volgens UDC ook dit jaar weer een ware run ontstaan op de toegangsbewijzen. Naast de bekende voorverkoopadressen, Ticketservice, GWK- en Postkantoren zullen daarom de kaarten voor Dance Valley Festival 2004 en alle andere UDC events nu ook verkrijgbaar zijn via Ticketbox, Free recordshop, Primera en een geselecteerd aantal vestigingen van Music Store. Hierdoor is de verkrijgbaarheid van UDC tickets optimaal en biedt het de dance liefhebber de unieke mogelijkheid om overal in Nederland bij alle bekend kaartverkooppunten Dance Valley of UDC tickets te kopen. Het programma en line up van Dance Valley 2004 zullen later dit jaar bekend gemaakt worden.

Dance Valley Festival
Start voorverkoop: 27 maart 2004
Datum event: 7 augustus 2004
Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude, gemeente Velsen Tijdstip: 10.00-23.00 uur
Kaarten: Euro 65,- .exclusief vvk fee
Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketbox,Ticketservice, Free Record Shop, Primera, Musicstore, GWK- en Postkantoren en de bekende voorverkoopadressen.

Noot voor de redactie,