Gemeente Heythuysen

Nieuws

Gratis afvoeren groenafval

Zoals op de Afvalwijzer staat aangegeven, is er op zaterdag 27 maart en 3 april a.s. de gelegenheid voor particulieren uit de gemeente Heythuysen om gratis snoei- en groenafval in te leveren op de brengvoorziening Conenweg te Baexem. In verband met de te verwachte drukte, zijn de openingstijden op beide zaterdagen aangepast. Het snoeiafval kunt u tussen 9.00 15.00 uur inleveren. Dit geldt op deze zaterdagen ook voor ander afval dan snoeiafval, hiervoor dient het normaal geldende tarief te worden betaald. Denkt u ook aan een geldig legitimatiebewijs! Indien u dit niet kunt laten zien, wordt toegang tot de brengvoorziening geweigerd.

Wij wijzen u erop dat zand, compost en gras met zand niet tot het groenafval worden gerekend! Stronken kunnen wel worden aangeleverd, maar dan aardevrij en met een maximale doorsnede van 50 cm. Het geleverde groenafval mag niet verontreinigd of gebonden zijn. De maximaal toegestane lengte van het afval is 2,5 meter. Wij vragen u de instructies van de beheerders van de brengvoorziening op te volgen. Op deze manier kunnen wachttijden worden beperkt. Mochten er toch wachttijden ontstaan, dan vragen wij uw begrip hiervoor.

St. Maartensvuur
Houd er rekening mee dat u geen snoei- en groenafval op de St. Maartenshopen mag gooien. Deze worden door de gemeente verzorgd. Zorg er dus voor dat al uw snoei- en groenafval op bovengenoemde data ingeleverd is bij de brengvoorziening aan de Conenweg te Baexem. Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. L. Dorssers, tel. 0475-499379 (dagelijks tussen 10.00 en 11.00 uur).