Gemeente Ambt Montfort


Permanente verkeersmaatregel Molenweg te St. Odiliënberg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ambt Montfort maken bekend dat zij op 23 maart 2004 hebben besloten een parkeerverbod in te stellen aan de zuidzijde van de Molenweg te St.Odiliënberg over een lengte van ca 12 meter vanaf de ingang van de supermarkt tot aan de bocht met de Reutjesweg. Dit zal gebeuren door middel van het aanbrengen van een gele door-lopende markering op de trottoirband.

Op deze manier wordt de doorstroming van het verkeer niet gehinderd door aan beide zijden geparkeerde autos.
Het instellen van het parkeerverbod ter plaatse heeft geen nadelige gevolgen voor de parkeerruimte van de bewoners van de Molenweg en de klanten van de supermarkt.

Binnen zes weken na de dag van verzending van dit besluit kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ambt Montfort.
Het bezwaarschrift dient ondertekend te worden en tenminste te vermelden:

- uw naam en adres;

- de dagtekening;

- een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar is gericht;
- de gronden waarop het bezwaar berust.

Wanneer u van mening bent dat vanwege spoed niet op het besluit op uw bezwaarschrift gewacht kan worden, kunt u bij de president van de Arrondissementsrechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950 te 6040 AZ Roermond verzoeken dit besluit te schorsen en/of een voorlopige voorziening te treffen.