Gemeente Ambt Montfort


Verleende vergunningen organiseren evenement c.q. snuffelmarkt

Bij besluit van 25 maart 2004 zijn de volgende vergunningen verleend:


- Aan Comité Roerstreek Avondvierdaagse voor het organiseren van de 20e Internationale Roerstreek-Wandelavondvierdaagse op 25, 26, 27 en 28 mei 2004, op uitgezette wandelroutes in St.Odiliënberg en omgeving.


- Aan RK VV St.Odiliënberg voor het organiseren van een disco op 29 mei 2004 en een Pinkstermarkt met braderie op 31 mei 2004. Beide evenementen vinden plaats in de feesttent en op de parkeerplaats nabij de voetbalvelden aan de Schepersheuvel te t.Odiliënberg.

Bezwaren tegen de hierboven vermelde vergunningen kunnen binnen zes weken na datum van bekendmaking worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6099, 6077 ZH te St.Odiliënberg. Het bezwaarschrift moet uw naam, uw adres, een datum en uw handtekening bevatten.
Verder vermeldt u in het bezwaarschrift duidelijk gemotiveerd waarom u tegen dit besluit bezwaar maakt.

Wanneer u van mening bent dat vanwege spoed niet op het besluit op uw bezwaarschrift gewacht kan worden, kunt u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, Postbus 950 te 6040 AZ Roermond verzoeken dit besluit te schorsen en/of een voorlopige voorziening te treffen.
In dit verband wijzen wij u erop dat als weigeringsgrond kan alleen worden aangemerkt:
a. de openbare orde
b. het voorkomen of beperken van overlast
c. de verkeersveiligheid of de veiligheid van personen of goederen d. de zedelijkheid of gezondheid;
e.e.a. zoals vermeld in artikel 2.2.2 van de A.P.V.