Politie Zeeland


Aanvulling persbericht nr. -2141-2004 PROJECT GOES UIT

Graag hierbij nog vermelden dat aan dit project meewerkten diverse afdelingen van politie Zeeland, Openbaar Ministerie en de Koninklijke Marechaussee.


Aanvulling persbericht nr Z-2133-2004 Eenzijdig ongeval


Bij een eenzijdig ongeval op de Heilleweg in Sluis is vrijdagavond een 24-jarige Belg zwaar gewond geraakt.
De man reed rond 21.15 uur in zijn auto over de Heilleweg, komende uit de richting Eede, en verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur. Hierdoor botste hij tegen een boom en kwam tot stilstand in een sloot. De man zat met zijn benen bekneld en werd door brandweerpersoneel bevrijd. Traumaheli (MUG) was ter plaatse om bijstand te verlenen aan het ambulancepersoneel. De man werd met zware verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis in Brugge.


Z-2142-2004 BEGINNERSRIJBEWIJS INGEVORDERD


Van een 19-jarige automobilist uit de gemeente Sluis is zaterdagmorgen het rijbewijs ingevorderd.
De automobilist reed rond 06.00 uur over de Traverse in Groede toen hij de controle over zijn auto verloor. Hij reed over een paar betonnen blokken en een tweetal verkeersborden waarna hij tot stilstand kwam tegen een geparkeerde auto. Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij te veel alcohol had gedronken waarop proces-verbaal werd opgemaakt. Zijn beginnersrijbewijs werd ingevorderd omdat hij met alcohol op achter het stuur zat en een ongeval had veroorzaakt.


O-2143-2004 AUTOSPIEGEL VERNIELD


Van een auto die geparkeerd stond aan de Langeweg in Sint Annaland is vrijdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur de buitenspiegel vernield.
Schadebedrag is onbekend.


O-2144-2004 GEPARKEERDE AUTO AANGEREDEN


In 's Heerenhoek is zaterdagmorgen rond 08.45 uur een geparkeerde bestelauto aangereden door een vrachtwagen + oplegger.
De vrachtwagenchauffeur, een 52-jarige Belg, wilde vanaf de Molendijk linksaf de Deken Holtkampstraat inrijden. Hierbij raakte de oplegger de geparkeerde bestelauto die hierbij beschadigd raakte.