Politie Zeeland


Z-2145-2004 MAN KOMT OM NA VERSTIKKING


Bij een brand in een woning aan de Pollux in Oostburg is zaterdagmorgen de bewoner om het leven gekomen door verstikking.
De brand werd rond 05.30 uur ontdekt door buurtbewoners die vervolgens de brandweer alarmeerden. In de woning werd het lichaam van de bewoner aangetroffen. De man was reeds overleden als gevolg van verstikking door rookvorming. Vermoedelijk is de bewoner op de bank in slaap gevallen met een brandende sigaret waardoor de brand is ontstaan.


Z-2146-2004 VERNIELINGEN IN ZAAMSLAG


In de nacht van vrijdag/zaterdag hebben onbekenden vernielingen aangericht in Zaamslag.
In de Axelsestraat, Puntstraat, Wilhelminastraat en de Diaconiestraat werden van diverse auto's de buitenspiegels vernield. Ook werden vernielingen aangericht in diverse tuinen. De vernielingen zijn vermoedelijk gepleegd tussen middernacht en 05.00 uur. De politie Terneuzen is op zoek naar mensen die tussen genoemde tijdstippen iets hebben gezien.


W-2147-2004 ONDER INVLOED


Een 36-jarige automobilist uit 's Gravenhage is zaterdagmorgen in Vlissingen aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol.
De man reed al slingerend en remmend over de Paul Krugerstraat waarop hij op de Nieuwe Vlissingseweg een stopteken kreeg. Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod en een boete van 300 euro.


W-2148-2004 AUTO'S BEKRAST


Op de Zuidwal in Arnemuiden zijn in de nacht van vrijdag/zaterdag twee geparkeerde auto's bekrast.
Een bedrijfsbus werd rondom bekrast met een scherp voorwerp. Een personenauto had aan de bestuurderszijde en de motorkap diepe krassen. Schadebedrag is niet bekend.


W-2149-2004 POGING AUTO-INBRAAK


Tussen vrijdag 16.00 uur en zaterdagmorgen 11.00 uur is geprobeerd in te breken in een auto die geparkeerd stond aan de Commandoweg te Vlissingen.
Hierbij werd de auto flink beschadigd. Schadebedrag is niet bekend.