Gemeente Amsterdam

Doe mee aan de BijlmerLenteloop
Sportief de lente in
11 maart 2004 - Johanneke Helmers
Lenteloop Zuidoost houdt zaterdag 27 maart 2004 een Trimloop en een Wandeltocht door Amsterdam Zuidoost.

Trimloop

De Lenteloop Amsterdam Zuidoost is voor veel trimmers een begin van een nieuw trimseizoen. Ook dit jaar kan er weer gekozen worden uit de afstanden 3, 5, 8 of 16,1 kilometer. Tussen de bebouwing van Amsterdam Zuidoost en het riviertje de Gaasp ligt het recreatiegebied Gaasperplas. Aan de rand van Amsterdam Zuidoost liggen de natuurgebieden De Hoge Dijk en de Gaasperzoom. In deze prachtige omgeving en een deel van de bebouwing vindt de Trimloop plaats. De Trimloop brengt u langs de mooiste plekjes. Onderweg wordt het ruime zicht over de Gaasperplas afgewisseld met oer-Hollandse landschappen. Inschrijven tussen 10.30 uur en 11.50 uur. De Trimloop start om 12.00 uur.

Wandeltocht

Nieuw in 2003 was de Wandeltocht. Dit is een groot succes geweest. Dit jaar staat de Wandeltocht in het teken van de Vernieuwing Bijlmermeer. De 12 km lange Wandeltocht is een unieke kans om de Bijlmer in een ander daglicht te zien. Voor een moderne stad is Zuidoost uitzonderlijk gevarieerd.
U wandelt door de beroemde Bijlmer. Dit jaar bieden wij u een unieke kans om met een gids (Jenny van Dalen, raadslid in Stadsdeel Zuidoost) door de Bijlmer te wandelen. Het is een wandeling die u voert naar plekken die een verhaal te vertellen hebben.

Inschrijving en kosten

De inschrijving van de Wandeltocht begint om 09.00 uur in Sporthal Gaasperdam en de start is om 09.30 uur. U kunt kiezen om de wandeltocht met of zonder gids te lopen.
De kosten voor deelname aan de Lenteloop bedragen EUR 3,50 per persoon (EUR 1,50 voor de 3 km), inclusief herinnering en deelname aan de tombola (loterij).

Start en finish zijn bij Sporthal Gaasperdam (Ravenswaaipad 5, Amsterdam Zuidoost). Te bereiken met metrolijn 50 en 54 en bus 59, halte Reigersbos. Er is douche- en omkleedgelegenheid met bewaakte garderobe aanwezig.

Kijk voor meer informatie over de Lenteloop op www.lenteloop.org

© Gemeente Amsterdam