Time : 5:20:53 PM
Date : Friday, February 27, 2004
Sender Name: Transavia airlines

BASIQ AIR BIEDT ALTERNATIEF VOOR CHARLEROI

Schiphol, 27 februari 2004. Basiq Air start per 28 maart aanstaande met de low cost lijndiensten op de route Rotterdam ­ Londen Stansted (twee keer per dag) en is daarmee een prima alternatief voor de passagiers die per diezelfde datum geen gebruik meer kunnen maken van de Ryanair vluchten op de route Charleroi - Londen Stansted.

Gerard Helming, Directeur Marketing & Verkoop: "Medio december hebben wij aangekondigd van Rotterdam onze tweede thuishaven te maken. Hiermee voorzien wij in de toenemende vraag vanuit de Rotterdamse regio en omliggende gebieden, waaronder België. Nu Ryanair heeft aangekondigd te stoppen met vluchten van Charleroi naar Londen Stansted vinden de passagiers op deze route een prima alternatief om de Noordzee over te steken."

Met ingang van de zomerdienstregeling 2004 voegt Transavia zeven nieuwe dagelijkse Basiq Air bestemmingen toe aan haar routenetwerk vanaf Rotterdam Airport: Berlijn, Stockholm, Kopenhagen, Oslo, Dublin en Gerona en dus ook Londen Stansted. Met de dagelijkse vluchten naar Alicante en Malaga komt het totaal aantal Basiq Air bestemmingen vanaf de Rotterdams luchthaven op negen; alle te boeken via www.basiqair.com.