Politie Zeeland


O-2158-2004 DIEFSTAL UIT SCHUURTJES

In Zierikzee werden in de nacht van zaterdag op zondag enkele schuurtjes, behorend bij woningen, opengebroken.
Het betreffen 2 schuurtjes in de Scheldestraat een 1 schuurtje in de Hammenstraat. Uit alle schuurtjes werd een iets weggenomen. Een van de gestolen fietsen is later in een brandpad in de Scheldestraat in Zierikzee aangetroffen.


O-2159-2004 BEKEURINGEN

Op de Zuidlangeweg in Kats werd zondag om 11.35 uur een 19-jarige Goese bromfietser bekeurd omdat hij, als passagier op een bromfiets, geen helm droeg.

Op de Nieuweweg in Kamperland werd op dezelfde tijd een 39-jarige automobiliste uit de gemeente Nood-Beveland bekeurd wegens het niet dragen van de autogordel.


O-2160-2004 EENZIJDIG ONGEVAL IN GOES

In de Europalaan in Goes vond zaterdag om 16.05 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 38-jarige Goese automobilist reed over de Europalaan in de richting van de Marshallstraat. Ter hoogte van de kruising met deze straat stak een kat de weg over. De man stuurde naar rechts om het beest te ontwijken. Hij kwam op het trottoir terecht en botste tegen een verkeerspaal. Zijn voertuig en het paaltje raakten beschadigd.


O-2161-2004 AANRIJDING IN GOES

Óp de Ringbaan-west in Goes vond zaterdag om 12.48 uur een aanrijding plaats.
Een 25-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle reed over de Ringbaan-west, komende uit de richting van de Middelburgsestraat. Hij hield niet voldoende rechts en kwam in botsing met een hem tegemoetkomende 60-jarige, uit de gemeente Borsele afkomstige, bestuurder van een vrachtauto. Beide voertuigen raakten beschadigd.


O-2162-2004 GOES

In de nacht van zaterdag op zondag werden in het centrum van Goes de volgende bekeuringen uitgeschreven.
3x voor foutparkeren
5x voor het urineren op straat
3x voor het niet dragen van een bromfietshelm
3x voor belediging


O-2163-2004 AANHOUDING IN GOES

Zaterdag om 17.05 uur werd in de Frans den Hollanderlaan in Goes een 45-jarige inwoner van Middelburg aangehouden.
De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, zat midden op het wegdek en belemmerde de doorgang van het verkeer. Tegen de man werd proces-verbaal uitgeschreven.