Persberichten regio 28 maart

's-Hertogenbosch 28-03-2004

TE VEEL GEDRONKEN

Vlijmen - Zaterdagavond rond 23.50 uur is op de Emmalaan in Vlijmen een 40-jarige vrouw uit die plaats bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de vrouw ook een rijverbod van 2 uur.

MAN AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Tijdens een vechtpartijtje op de Parade in 's-Hertogenbosch is in de nacht van zaterdag op zondag een 18-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De jongen bemoeide zich met de vechtpartij en verwijderde zich niet op vordering van de politie. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij heengezonden.

ALCOHOLCONTROLE

's-Hertogenbosch - In de nacht van zaterdag op zondag is een alcoholcontrole gehouden op de Zandzuigerstraat in 's-Hertogenbosch. Hierbij werden 2 vrouwen en 5 mannen bekeurd voor het rijden onder invloed. Ze kregen rijverboden variërende van 2 tot 6 uur. Twee Belgische bestuurders kregen door de officier van justitie direct boetes op gelegd van respectievelijk 300 en 390 euro.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

's-Hertogenbosch - In de nacht van zaterdag op zondag werd door personeel van de beveiliging rond Indoor Brabant een 17-jarige jongen uit Rosmalen aangehouden. De jongen had een ruit van de Brabanthallen vernield. Tegen de jongen is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij heengezonden.

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN

Vlijmen - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.00 uur, werd een aanrijding gemeld op de A 59 onder Vlijmen. Ter plaatse bleken twee auto's met elkaar in aanrijding te zijn gekomen. Bij controle bleek dat een van de bestuurders, een 44-jarige uit Heusden, te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Hiervoor is proces-verbaal opgemaakt tegen de man. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 2 uur.

JONGEREN AANGEHOUDEN BIJ VECHTPARTIJ

's-Hertogenbosch - In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.50 uur zag een surveillance van de politie district Den Bosch op de Kerkstraat een vechtpartij tussen twee jongeren. De politiemensen grepen in en vorderden van de jongeren zich te verwijderen. Twee van hen deden dat niet, een 21 jongen uit Wijchen en een 20 jarige uit 's-Hertogenbosch. Deze twee zijn aangehouden voor de vechtpartij en het niet voldoen aan een bevel. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor zijn ze in de loop van zondagmorgen heengezonden.

VECHTPARTIJ

's-Hertogenbosch - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.30 uur werd een vechtpartij gemeld op de Parade in 's-Hertogenbosch. Door de politiemensen en een politiehond werden de partijen gescheiden. Daarbij werden drie jongeren, twee van 21 jaar uit Spijkenisse en een van 17 jaar uit 's-Hertogenbosch aangehouden. Bij de inzet van de politiehond raakten twee personen licht gewond. Tegen het drietal is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor zijn ze in de loop van zondagmorgen heengezonden.

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISELIJK GEWELD

's-Hertogenbosch - Zondagmorgen rond 09.30 uur is een 31-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man was met geweld de woning van zijn ex-vriendin in de Graafsewijk binnengedrongen. Binnen mishandelde hij zijn 24-jarig ex-vriendin ernstig. De vrouw liep daarbij kneuzingen op en enkele tanden zijn afgebroken. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN

Haaren - Zaterdagmiddag rond 16.45 uur is op de Oisterwijkseweg in Haaren een 55-jarige man uit Breda bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 1 uur.

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISELIJK GEWELD

Sint Oedenrode - Zaterdagavond is een 45-jarige man uit Sint Oedenrode aangehouden. De man had in hun woning in Sint Oedenrode zijn 42-jarige vriendin mishandeld en bedreigd. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN

Vught - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.15 uur is op de Rijksweg N65 onder Vught een 24-jarige man uit Zaltbommel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 4 uur.

FIETSER OP A2

Boxtel - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.50 uur trof een surveillance van de politie Aa en Dommel tussen Liempde en Boxtel een 17-jarige jongen uit Boxtel aan op de Rijksweg A2. De jongen was op zijn fiets onderweg naar Boxtel. De jongen is van de rijksweg verwijderd en hij heeft een proces-verbaal gekregen.

TE VEEL GEDRONKEN

Uden

- In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.20 uur is op de Eikenheuvelweg in Uden een 21-jarige man uit Uden bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 1 uur.

-----
Zeeland - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 05.00 uur is op de Langeboomseweg in Zeeland een 18-jarige vrouw uit Zeeland bekeurd. Ze reed met een auto terwijl ze te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg ze ook een rijverbod van 5 uur.

SNELHEIDSCONTROLE

Oss

- Zaterdagavond is op de Heihoeksingel in Oss met de lasergun een snelheidscontrole gehouden. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden werden 20 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 99 km/u.

JONGEN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING

Loosbroek

- In de nacht van zaterdag op zondag is in een horecagelegenheid in Loosbroek een 18-jarige jongen uit 's-Hertogenbosch aangehouden. In de horecagelegenheid had hij een 19-jarige jongen uit Sint Michielsgestel in het gezicht geslagen. Het slachtoffer hield hier een gekneusd en blauw oog over. Tegen de jongen uit 's-Hertogenbosch is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij zondagmorgen heengezonden.

POLITIE OP ZOEK NAAR GETUIGEN DOORRIJDER

Oss - De politie van het district Maasland is op zoek naar getuigen van een ongeval op het Walplein in Oss. Zaterdagavond tussen 21.30 en 24.00 uur heeft op het Walplein een aanrijding plaatsgevonden. Daarbij is de roestvrijstalen luifel van een kledingzaak daar geheel vernield. Ook de luifel van een naast gelegen winkel werd beschadigd. De schade is vermoedelijk veroorzaakt door een vrachtauto. De politie is op zoek naar getuigen die, zaterdagavond tussen 21.30 en 24.00 uur, iets hebben gezien op het Walplein.

TE VEEL GEDRONKEN

Boxmeer

- Zaterdagavond rond 21.00 uur werd op de Adriaen Brouwerstraat in Boxmeer een aanrijding gemeld. Een auto bestuurd door een 42-jarige man uit Boxmeer was op de Adriaen Brouwerstraat tegen een geparkeerde auto gereden. Bij controle bleek dat de met een auto reed terwijl hij te veel had gedronken. Ook weigerde hij verder mee te werken aan een ademanalyse. Hij werd hiervoor bekeurd. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 24 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.