Politie Zeeland


W-2180-2004 VERNIELINGEN IN VLISSINGEN

In de omgeving van de Bonedijkestraat in Vlissingen werden in de nacht van zaterdag op zondag vernielingen aangericht.
In de Bonedijkestraat werden bromfietsen en fietsen omgegooid en vernield
In de Sottegemstraat werd de ruit van een woning vernield
Op de Schuitvaartgracht werd een autoruit vernield
In de Nijverheidstraat werd een voordeurruit vernield
Ook werden diverse autospiegels vernield en werd er een motor omgegooid
In verband met deze vernielingen werden zondag tussen 08.30 en 09.00 uur in Vlissingen de volgende personen aangehouden: op de Singel twee Vlissingers van 19 en 20 jaar en in de Brouwenaarstraat een 29-jarige Vlissinger en een 20-jarige man uit Oost-Souburg. De laatste twee zijn ingesloten; de twee die werden aangehouden op Singel zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


W-2181-2004 WINKELDIEFSTAL

Een 13-jarig Vlissings meisje werd zaterdagmiddag in een winkelpand in de Aagje Dekenstraat in haar woonplaats aangehouden wegens winkeldiefstal. Later die middag werd ook nog een 21-jarige plaatsgenote aangehouden.
Ze hadden in de winkel flesjes parfum gestolen. Bij nader controle bleek dat ze in een ander winkelpand in het centrum van Vlissingen washandjes en een petje hadden gestolen.


W-2182-2004 DIEFSTAL GSM

In een horecagelegenheid in Vlissingen werd zondag tussen 02.00 en 03.00 uur de gsm van een bezoekster gestolen. De gsm, die in haar broekzak zat, heeft een waarde van meer dan honderd euro.
Aangezien de vrouw verschillende gelegenheden bezocht is onbekend waar de telefoon precies werd weggenomen.


O-2183-2004 VROUW GESLAGEN IN GOES

Zaterdag tussen 15.45 en 16.10 uur werd in Bechstede een 39-jarige Goese vrouw door een onbekende vrouw in haar gezicht geslagen.
De twee kregen een woordenwisseling die uitmondde in en scheldpartij. Daarna werd de vrouw enkele keren in het gezicht geslagen. Zij heeft aangifte gedaan van mishandeling.


W-2184-2004 WINKELDIEFSTAL

In een winkelpand op de Gildeweg in Vlissingen werd zaterdag om 18.40 uur een 35-jarige Vlissinger aangehouden wegens winkeldiefstal.
Bij zijn aanhouding gedroeg de man zich agressief en sloeg en schopte om zich heen waarbij hij een beveiligingsbeambte diverse keren raakte. Ook sloeg hij dreigende taal uit tegen het personeel. De man is overgebracht naar Torentijd. Wat hij precies gestolen had is niet bekend.