MediaPlaza


Worksop Intelligente gebouwen Introductie
In de bouw speelt informatietechnologie een steeds grotere rol. Niet enkel tijdens het ontwerp- en bouwfase, maar vaak ook erna. Van moderne bouwers wordt verwacht dat ze meedenken over 'het intelligente gebouw', maar hoe ziet zo'n gebouw eruit?

Introductie

Maandag 29 maart
Media Plaza, Utrecht

Welke issues hierbij spelen leert CIC u in de workshop 'Intelligente gebouwen' op maandag 29 maart van 14:00 - 18:00 uur. Deze gratis workshop biedt directeuren en managers van bedrijven uit de bouwsector inzicht in de mogelijke toepassing van innovatieve ICT in intelligente gebouwen.

Na deelname aan deze workshop kunt u goed inschatten welke voordelen het toepassen van intelligentie in gebouwen oplevert voor de bouwsector. U krijgt informatie over wie u kan verder helpen en u kunt vervolgstappen gaan vaststellen.

Het is een workshop voor en door ondernemers. U krijgt dan ook uitgebreid de gelegenheid met andere ondernemers van gedachten te wisselen. Doelgroep:
o Managers Innovatie in de bouw- en installatiebranche o Innovatieve managers van architectenbureaus o Beslissers en managers die bereid zijn te innoveren Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers, dus wees er snel bij en schrijf uzelf nu in voor deze gratis workshop.

De workshop zal ook plaats vinden op maandag 29 maart 2004 . Deze workshop maakt deel uit van het programma 'Concurreren met ICT Competenties' van het Ministerie van Economische Zaken en wordt u aangeboden door Media Plaza in samenwerking met Syntens en Senter.