Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Datum: 24 maart 2004
Onderwerp: de Admirant Woontoren in Eindhoven

Wethouder Schreurs GEEFT OFFICIELE STARTSEIN VOOR DE ADMIRANT Woontoren IN Eindhoven

Op maandag 29 maart a.s. om 16.00 uur zal mevrouw Mary-Ann Schreurs, wethouder Ruimtelijke Ordening van de gemeente Eindhoven, het AMVEST informatiecentrum 'Wonen in de Admirant' aan de Nieuwe Emmasingel 15a in Eindhoven feestelijk openen. Deze handeling is tevens de officiële start van de bouw van de in totaal 93 huur- en koopappartementen in de hoogste woontoren van Eindhoven.

In 'Wonen in de Admirant' kan de bezoeker via diverse presentaties daadwerkelijk zien en beleven hoe wonen in de Admirant Woontoren zal zijn. De 27 verdiepingen tellende woontoren bevat 93 appartementen in 17 verschillende basiswoningtypen. De eerste verdiepingen zijn bestemd voor winkels en kantoren. De appartementenverdiepingen beginnen vanaf de vijfde etage.

De woontoren is een ontwerp van het Amsterdamse architectenbureau Dam en Partners en wordt gebouwd door Heijmans IBC Bouw. De verkoop en verhuur van de appartementen heeft vastgoedonderneming AMVEST in handen gegeven van vb&t makelaars uit Eindhoven. De koopprijzen variëren van circa 300.000 tot 865.000 euro v.o.n. incl. parkeerplaats; de huurprijzen van 850 tot 1.450 euro per maand. Naar verwachting worden de eerste woningen medio 2006 opgeleverd.

De Admirant Woontoren is een ontwikkeling van Rond de Admirant CV, een samenwerkings-verband van Heijmans en NIBCapital, en een belegging van AMVEST. De Admirant Woontoren maakt onderdeel uit van de gebiedsontwikkeling Rond de Admirant.
---



Ingezonden persbericht