Stad Utrecht, 09.30 uur

Utrecht 29-03-2004 - Nieuwsberichten districten stad Utrecht

Bestuurder onder invloed

UTRECHT - De politie heeft in de nacht van zondag 28 op maandag 29 maart een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Een 19-jarige bestuurder uit Zeewolde kreeg omstreeks 05.30 uur op het Herculesplein een stopteken. Na een eerste blaastest bleek dat de man te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. De ademanalyse wees 655 ug/l uit. Met een proces-verbaal en een rijverbod van zeven uur werd hij naar huis gestuurd.

Aanrijding letsel

UTRECHT - Op de Verlengde Vleutenseweg vond zondagmiddag een aanrijding tussen een bromfietser en een fietser plaats.

Een 44-jarige man uit Utrecht reed omstreeks 14.50 uur met zijn fiets over de Verlengde Vleutenseweg in de richting van De Meern. Uit tegenovergestelde richting kwam een 51-jarige man uit Utrecht op zijn bromfiets aanrijden. De fietser hield bij het passeren te weinig rechts en kwam in botsing met de 51-jarige man. Bij de aanrijding raakte de 44-jarige man uit Utrecht gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis.

Woning-inbreker aangehouden

UTRECHT - Op de MGR van de Weteringstraat heeft de politie zondagavond een man aangehouden voor het plegen van een woningbraak en het stelen van een fiets.

Getuigen belde de politie en meldde dat een onbekende man uit de hal van een woning aan de MGR van de Weteringstraat een fiets meenam. De agenten zochten de omgeving af en troffen omstreeks 19.10 uur een man met een fiets aan. De man voldeed aan het opgegeven signalement. De 44-jarige man uit Utrecht werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau.