Ingezonden persbericht


Persbericht

DELT ICT Services organiseert de
DELT Documentum Demonstratie Dagen

Presentaties gericht op informatieoverdracht over mogelijkheden van Documentum

Eindhoven / Bornem - 29 maart 2004 - DELT ICT Services - de Benelux technologie-dienstverlener gespecialiseerd in document- en content management oplossingen gebaseerd op het Documentum-softwareplatform - start een reeks korte en thema gerichte bijeenkomsten waarin de nieuwste mogelijkheden van de Documentum-software worden gepresenteerd en besproken. Doelstelling is de komende periode een tweetal bijeenkomsten per maand te organiseren. Daarmee wordt tegemoet gekomen aan een veel voorkomende vraag: "Wat kun je nog meer met Documentum en wat zijn de nieuwste mogelijkheden?".
Op technisch gebied - maar ook op functioneel gebied - blijkt de interesse in Documentum hoog.

Het aantal organisaties dat gebruik maakt van de Documentum software groeit gestaag. Binnen deze organisaties wordt Documentum steeds breder ingezet. Reden daarvan is, zowel de verdere groei van de bestaande applicaties als ook de steeds rijkere functionaliteit van Documentum in het beheer en ter beschikkingsstellen van informatie in de meest brede zin van het woord. "Wij maken deze ontwikkeling van dichtbij mee", stelt Hans Zwartjens, commercieel directeur van Delt ICT Services. "Gedurende de afgelopen jaren hebben wij een bijdrage geleverd aan vele tientallen Documentum implementatieprojecten in de Benelux. Daarnaast heeft DELT vele honderden gebruikers en systeembeheerders getraind in het gebruik van de diverse Documentum software modules."

Om kennisuitwisseling te stimuleren start Delt ICT Services vanaf april daarom een reeks korte en themagerichte bijeenkomsten. Tijdens die bijeenkomsten worden de nieuwste mogelijkheden van de Documentum-software gepresenteerd en besproken. De onderwerpen voor de eerstkomende twee bijeenkomsten zijn:
· Basis introductiepresentatie van de Documentum Producten Portfolio;
· De mogelijkheden van de collaboration tool Documentum eRoom. De DELT Documentum Demonstratie Dagen worden zowel in de Delt-vestiging in België als in Nederland gehouden. Geïnteresseerden in deze bijeenkomsten kunnen een e-mail naar pvos@delt.nl sturen.

DELT ICT Services bv (NL), Postbus 7187, 5605 JD EINDHOVEN. Tel.: +31 40 2507900, fax: +31 40 2507911, www.delt.nl DELT ICT Services bvba (B), van Kerckhovenstr. 110 - gebouw5, bus 206, B-2880 BORNEM. Tel.: +32 3 8904660, fax: +32 3 8904661, www.delt.be

DELT ICT Services
DELT ICT Services BV / DELT ICT Services BVBA is een Benelux technologiedienstverlener die gespecialiseerd is in document- en content management oplossingen. De onderneming richt zich met name op het leveren van hoogwaardige en gespecialiseerde diensten rond de analyse en realisatie van document- en content management functies en -oplossingen. Dit zowel als onderaannemer en als hoofdaannemer.
DELT ICT Services heeft haar diensten volledig geconcentreerd rond de nieuwste softwarefuncties van Documentum en alle daaraan verbonden ondersteunende softwareproducten en -technologieën. Dit is met name van toepassing op alle webgebaseerde toepassingsmogelijkheden. DELT ICT Services is daardoor dé Documentum Signature Partner in de Benelux.
Als officieel Documentum partner levert DELT tevens een groot aantal eindgebruikers-, programmeer- en systeembeheerders-opleidingen voor het gebruik van de nieuwste Documentum-softwarefuncties. Het betreft hier zowel standaard als maatwerk opleidingen in klassikale of individuele setting. Bij voldoende deelnemers kunnen de opleidingen ook in-huis worden gegeven. DELT ICT Services werkt constant aan de verdere verdieping van haar kennis van de Documentum-oplossingen. Hiervoor is DELT vaak nauw betrokken bij het Documentum "new-product test- en release programma". Hierdoor kan DELT zich vroegtijdig een beeld vormen van de nieuwste mogelijkheden en de eventuele veranderingsconsequenties van deze nieuwe Documentum-softwarefuncties. Met de kennis en diensten van DELT ICT Services halen organisaties meer gebruiksrendement uit hun investering in software van Documentum.


Ingezonden persbericht