Lekstroom, 10.15 uur

Utrecht 29-03-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Rijden op quad

NIEUWEGEIN- Op zondagavond werd een man aangehouden omdat hij op een quad reed. Omstreeks 20.00 uur zagen agenten een 23-jarige man uit Nieuwegein over het Thorbeckepark rijden. Toen de man de agenten zag sprong hij van de quad en rende weg. Na kort onderzoek werd de man aangetroffen en werd aangehouden. De man kreeg twee bekeuringen.

Van de weg

NIEUWEGEIN- Op zondagmiddag vond er een aanrijding plaats waarbij geen gewonden vielen maar wel schade ontstond. Omstreeks 16.45 uur reed een 49-jarige automobilist uit Harmelen over de Rijksweg A 2. Plotseling kwam hij in aanrijding met een 21-jarige automobilist uit Tilburg. De 49-jarige automobilist kwam in de slip, sloeg over de kop en kwam naast de weg tot stilstand. Wonder boven wonder raakte de 49-jarige man en zijn passagier niet gewond. Het is nog onbekend wie er schuldig is aan de aanrijding en de politie is op zoek naar getuigen en verzoekt hen contact op te nemen met de politie van het district Lekstroom; 0900-8844.

Aanhanger los

NIEUWEGEIN- Op zondagavond ontstond er een aanrijding waarbij een persoon licht gewond raakte. Omstreeks 21.15 uur reed een 44-jarige automobilist uit Groningen over de Rijksweg A 27. Op een gegeven moment verloor hij zijn aanhangwagen. De bestuurder had niets in de gaten en reed door. Een 36-jarige automobilist reed tegen de aanhanger aan en liep forse schade op aan zijn voertuig en klaagde over pijn in zijn rug en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De 44-jarige automobilist werd getraceerd en gaf aan niets gemerkt te hebben dat hij zijn aanhangwagen was verloren.