Heuvelrug 10.05 uur

utrecht 29-03-2004 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Autos vernield

VEENENDAAL - Op zondagochtend heeft de politie een 20-jarige man uit Veenendaal aangehouden voor het vernielen van een aantal autos op een parkeerplaats aan Het Overslag.

Omstreeks 05.15 uur werd een 25-jarige man uit Veenendaal wakker van geschreeuw op de parkeerplaats. Hij zag de 20-jarige man tegen vier autos, waaronder zijn eigen personenauto, onder andere aantrappen. Hierop liep hij naar beneden en hield de man aan de praat totdat de politie kwam. De 20-jarige man is aangehouden voor vernieling.

Mishandeling en bedreiging

VEENENDAAL - Onenigheid tussen twee bewoners van de Boogschutter leidde afgelopen zondag tot een mishandeling. Een 33-jarige bewoner dacht dat een 45-jarige straatgenoot in de week daarvoor zijn auto vernield had. Hij ging zondag rond 06.00 uur verhaal halen. Toen niet werd opengedaan, trapte hij tegen de deur. Vervolgens sloeg hij de 45-jarige bewoner.

Nadat hij de man geslagen had ging hij weer terug naar zijn woning. Het slachtoffer belde hierop de politie. Agenten gingen de woning van de verdachte binnen. Deze stond de politie met een honkbalknuppel op te wachten, omdat hij dacht dat werd ingebroken. De man is aangehouden.