Ingezonden persbericht


Huis Bill Clinton te koop op eBay

Amsterdam, 29 maart 2004 - Momenteel wordt via eBay het huis geveild waar Bill Clinton van 1951-1953 zijn jeugd heeft doorgebracht in Arkansas, de Verenigde Staten. De veiling kent al vele belangstellenden en loopt nog tot 2 april via de Amerikaanse website. Doordat alle 28 internationale eBay-sites met elkaar in verbinding staan, kan wereldwijd iedereen meebieden in deze speciale veiling. Voor meer informatie over het huis en de voorwaarden om deel te nemen aan de veiling, zie:

otoDisplayType=2#ebayphotohosting>

Het huis dateert uit de jaren na de tweede wereldoorlog. Buiten de gebruikelijke opknapbeurten en vernieuwingen is er weinig in het huis veranderd. Het huis bestaat uit drie slaapkamers, een badkamer, een keuken, eet- en woonkamer. De jaren dat Bill hier woonde was de tijd dat hij net voor het eerst in zijn leven naar school ging.

Over eBay®
Met ruim 94 miljoen leden is eBay wereldleider in online handel. eBay stelt de community van gebruikers, zowel particulieren als professionals, in staat om praktisch alles te verhandelen. Onlangs werden de resultaten van het vierde kwartaal aangekondigd, die wederom gekenmerkt werden door een aanzienlijke groei. Wereldwijd heeft de via eBay gerealiseerde omzet in 2003 de 16 miljard dollar overschreden. eBay is een van de weinige e-commerce bedrijven dat winstgevend is en staat bekend om haar gezonde businessmodel waarbij leden onder andere een bijdrage betalen als een transactie geslaagd is. eBay Nederland is gevestigd in Amsterdam en telt momenteel 20 medewerkers. Kijk voor meer informatie op: .