AEGON

AEGON Global Investment Fund behaalt 10,2% in 2003

AEGON Global Investment Fund N.V. heeft in 2003 een beleggingsresultaat behaald van 10,2% inclusief uitgekeerd dividend. Het rendement over de afgelopen drie kalenderjaren bedraagt 12,4%. Hiermee bleef het resultaat na kosten fractioneel onder de benchmark, de FT All World Index. Het fonds heeft een Morningstar RatingTM van vier sterren.

Het fonds is een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal. Het grootste deel van de beleggingen wordt ingevuld met een wereldwijde en goed gespreide aandelenportefeuille. Deze wordt gecomplementeerd met beleggingen in hedgefunds en private equity, hetgeen bijdraagt aan een verdere risicospreiding in de portefeuille.

Aan de aandeelhouders wordt voorgesteld over het boekjaar 2003 een dividend uit te keren van EUR 0,44 per gewoon aandeel en van EUR 0,09 per spaarplus aandeel.

Het jaarverslag AEGON Global Investment Fund N.V. is vanaf 7 mei verkrijgbaar bij de kantoren van de vennootschap te Den Haag en KAS BANK N.V. te Amsterdam. Het jaarverslag staat vanaf 7 mei ook op internet www.aegon.nl/fondsen.