Politie Limburg-Noord

Vier onopgeloste misdrijven in De Gouden Tip

Datum: 29-3-2004
Plaats: Limburg-Noord

Zaak 1: Op woensdag 10 maart wordt de 77-jarige Arnold Vonk dood aangetroffen in zijn woning. De man blijkt door een misdrijf om het leven te zijn gebracht. Een aantal dagen voor zijn dood is in zijn woning ingebroken en onder andere een videorecorder gestolen. In de uitzending wordt deze getoond en wordt een getuigenoproep gedaan.

Zaak 2: Op vrijdag 12 maart worden bij een inbraak in Eygelshoven, Kerkrade, de daders op heterdaad aangehouden. Zij blijken sieraden bij zich te hebben die niet bij die inbraak horen. In de uitzending worden een deel hiervan getoond. De overige sieraden zijn op de website te zien. (www.degoudentip.tv)

Zaak 3: Op vrijdag 13 oktober 2003 wordt door een vrouw in Weert gepind met een pas die gestolen is uit een auto. Op vrijdag 13 februari wordt door een man in Weert gepind met een gestolen pinpas. Van de man en vrouw worden bewakingsbeelden getoond.

Zaak 4: Op woensdag 10 maart vindt er een gewapende overval plaats op deze kapperszaak op het Bergplein in Hoensbroek. Deze zaak wordt in de uitzending gereconstrueerd.

Het programma wordt uitgezonden op L1 televisie op dinsdag 30 maart om 17:07 uur. Daarna zijn er herhalingen om zeven minuten over het volle uur t/m 00:07 uur. Woensdag 31 maart is het programma in de dagcaroussel te zien tussen 09:00 en 17:00 uur. Tenslotte wordt het programma nog één keer herhaald op zaterdag 3 april om 22:00 uur.