Politie Gelderland-Midden

Doesburg - man gewond bij verkeersongeval

Publicatiedatum: 29-03-2004

Bij een verkeersongeval op de Provincialeweg N317 in Doesburg is zondagnacht een 31-jarige man uit De Steeg gewond geraakt. Het slachtoffer zou in de nacht van zondag op maandag even na één uur met zijn auto van Drempt richting Dieren zijn gereden en raakte ter hoogte van de Tengbergenstraat door nog onbekende oorzaak met zijn auto van de weg. Daarbij belandde hij met zijn auto onderaan een talud in het struikgewas en raakte gewond. De automobilist is met rugletsel naar het streekziekenhuis in Doesburg gebracht. De politie verdenkt de man ervan onder invloed van alcohol te hebben gereden en heeft van hem een bloedproef afgenomen. Ook het rijbewijs van de man is ingevorderd. De bestuurder had zelf tegenover de politie verklaard kort voor de aanrijding in slaap te zijn gevallen.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Oosterbeek - Arnhemse gewond bij verkeersongeval
Publicatiedatum: 29-03-2004

Bij een verkeersongeval op de Utrechtseweg, ter hoogte van de Jhr. Nedermeijer van Rosenthalweg in Oosterbeek is zondagmiddag een 53-jarige vrouw uit Arnhem gewond geraakt. Het slachtoffer zat als passagier in de auto van een 60-jarige Arnhemmer, die vanaf de Utrechtseweg linksaf de Van Rosenthalweg op wilde rijden. Daarbij zag hij een tegenligger, een 35-jarige man uit Oosterbeek, over het hoofd waarna een aanrijding volgde. Als gevolg van deze aanrijding kwam de auto van de Arnhemmer weer terecht op de Utrechtseweg. Een achterop komende motorrijder kon een aanrijding op zijn beurt niet meer vermijden en botste er achterop. De gewonde Arnhemse werd met verwondingen aan de borst overgebracht naar het Rijnstate ziekenhuis. De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Doesburg - Doesburger aangehouden na huiselijk geweld
Publicatiedatum: 29-03-2004

De politie heeft zondagavond een 35-jarige Doesburger aangehouden op verdenking van huiselijk geweld tegen zijn 32-jarige echtgenote. De man zou zijn vrouw hebben geslagen waardoor zij verwondingen opliep. De vrouw wist vervolgens zelf de politie te waarschuwen, die de Doesburger in zijn woning aanhield. De vrouw deed later aangifte. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---