Amsterdam RAI

WQA Aquatech USA
18 mrt 2004

WQA Aquatech USA: nieuwe beurs voor Amerikaanse markt

Amsterdam RAI, organisator van Aquatech en de internationale branche-organisatie Water Quality Association willen gezamenlijk een nieuwe vakbeurs neerzetten. Daartoe hebben zij tijdens de WQA beurs, medio maart in Baltimore een overeenkomst getekend. De naam van het nieuwe evenement is WQA Aquatech USA.

De eerste editie van deze vakbeurs wordt gehouden van 29 maart tot en met 2 april 2005 in het Las Vegas Convention Center, in Las Vegas, de Verenigde Staten. Het expositieprogramma van WQA Aquatech USA is vergelijkbaar met Aquatech Amsterdam. Dat betekent dat de Verenigde Staten voor het eerst een platform krijgt voor de waterindustrie waar alle aspecten van watertechnologie aan bod komen.

WQA richt zich van oudsher op drinkwater. Door de samenwerking met Aquatech biedt de vakbeurs ook een plek aan industrieel water, afvalwater, en andere segmenten. Als exposanten worden allereerst fabrikanten en leveranciers verwacht. In een later stadium zijn ook andere organisaties te verwachten.

Amsterdam RAI en WQA veronderstellen dat de WQA Aquatech USA met name in de eerste drie jaren sterk zal groeien. Daarbij streven ze ernaar dat de nieuwe vakbeurs in 2007 zon vijf maal groter zal zijn dan de huidige vakbeurs van WQA, zojuist gehouden in Baltimore. Vanaf juli is meer informatie, zoals deelnemersvoorwaarden, te vinden op de internetportal van Aquatech: www.aquatechtrade.com. Ook kunnen bedrijven contact opnemen met Amsterdam RAI, Projectteam Aquatech, tel.: 020 5491212.

Baltimore, 18 maart 2004

Noot voor de redactie (