PERSBERICHT - 2004-03-29

Dertien weken speciale tram in Den Haag in regionale kleuren

Franse zomercampagne gericht op Champagne-Ardenne

In het kader van de zomercampagne van Maison de la France wordt vanaf april extra aandacht besteed aan de regio Champagne-Ardenne. Vanaf 5 april zal, gedurende 13 weken de "Champagne-Ardenne" tram in Den Haag rondrijden. Deze tram, die de "kleuren" van de regio zal dragen, zal op verschillende routes worden ingezet.

Op 7 april a.s. om 18.00 rijdt de tram voor de pers een speciale rit. Tijdens deze rit zullen vertegenwoordigers van de media nader kennis maken met deze regio en met de campagne. Maison de la France en het Comité Régional du Tourisme Champagne-Ardenne nodigen persvertegenwoordigers graag om hierbij aanwezig te zijn.

De presentatie in de tram word gevolgd door een glas Champagne, aangeboden door Champagne Boutique "Sprankling", Lange Voorhout 25 in Den Haag.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00: Vertrek met de "Champagne-Ardenne" tram vanaf het Centraal Station in Den Haag

18.00 - 18.30: Presentatie van de regio Champagne-Ardenne in de tram

18.30: Aankomst in het Champagne Boutique "Sprankling" www.sprankling-champagne.nl

18.30 - 19.30: Aperitief en mogelijkheid om vragen te stellen

Om aan dit evenement deel te nemen verzoeken wij u het antwoordformulier in te vullen en dit vóór 2 april, bij voorkeur per fax, aan ons terug te sturen. U ontvangt dan van ons een bevestiging met de exacte vertrekpunt van de tram.

In het kader van de zomercampagne van Maison de la France, zal vanaf april extra aandacht worden besteed aan de regio Champagne-Ardenne. Vanaf 5 april a.s. zal, gedurende 13 weken de "Champagne-Ardenne" tram in Den Haag rondrijden. Deze tram, die de "kleuren" van de regio zal dragen, zal verschillende routes rijden.

In het kader van de zomercampagne van Maison de la France, zal vanaf april extra aandacht worden besteed aan de regio Champagne-Ardenne. Vanaf 5 april a.s. zal, gedurende 13 weken de "Champagne-Ardenne" tram in Den Haag rondrijden. Deze tram, die de "kleuren" van de regio zal dragen, zal verschillende routes rijden.Ik hoop u met deze brief voldoende geïnformeerd te hebben en zie het deelnameformulier graag tegemoet.

ANTWOORDFORMULIER

Persbijeenkomst: Tram Champagne-Ardenne

Woensdag 7 april in Den Haag

q Ja, ik zal graag aanwezig zijn bij deze persbijeenkomst

q Nee, ik kan helaas niet aanwezig zijn bij deze persbijeenkomst, maar ontvang wel graag een persdossier

q Nee, ik ben niet geïnteresseerd in deze persbijeenkomst, wan

Naam :
Namens :
Adres :
Postcode / Plaats :
Tel :
Fax :
E-mail :

Wij ontvangen dit formulier graag voor 2 april per fax of per e-mail t.a.v. Martine Jongbloed:
Fax: 020-620 33 39
E-mail: presse.nl@franceguide.com

Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen de persafdeling van Maison de la France op telefoonnummer 020-53 53 012.