De Unie


CWI - Voorstellen tot wijziging CAO

29 maart 2004 - Op 1 mei 2004 is de looptijd van de huidige CAO CWI verstreken. Binnenkort zullen de onderhandelingen over wijziging van de huidige CAO dan ook weer beginnen.

Ter voorbereiding op de onderhandelingen heeft de huidige bedrijfsledengroep (De Unie en VCPS leden) en ondergetekenden een aantal onderwerpen geïnventariseerd waarover De Unie nieuwe of gewijzigde afspraken met de werkgever wil maken. Hierbij is uiteraard ook gekeken naar het arbeidsvoorwaardenbeleid van De Unie.

Uw mening telt!
Voordat wij de definitieve wijzigingsvoorstellen willen vaststellen, willen wij natuurlijk eerst de onderwerpen aan u voorleggen om hierover uw mening te horen.
U kunt uw mening, op- en aanmerkingen of aanvullingen geven op het ingesloten antwoordformulier. Uw eventuele aanvullingen zijn tot en met vrijdag 2 april a.s welkom. Indien u niet reageert gaan wij er vanuit dat u akkoord gaat met de voorstellenbrief.

Als de voorstellenbrief definitief is vastgesteld, ontvangt u hierover natuurlijk informatie.
Ook over de voorstellen van de werkgever zullen wij u via de website van De Unie informeren.
De voorstellen van de werkgever hebben wij nog niet ontvangen, zodra die binnen zijn zullen die ook op de website worden geplaatst.

Tijdens het onderhandelingstraject zullen wij u van de stand van zaken op de hoogte houden.
Uiteindelijk zullen wij, na afloop van de onderhandelingen, het resultaat in een ledenvergadering ter stemming aan u voorleggen.

Een overzicht van de concept voorstellen treft als bijlage aan.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Heeft u naar aanleiding van deze brief vragen of opmerkingen, neem dan contact met Roel Zijlstra op. Het doorkiesnummer is 0345-851062 of via e-mail zjl-r@unie.nl.

Roel Zijlstra
Bestuurder


maandag, 29 maart 2004